Winactie Lapland valentijnsarrangement

All you need is... Lapland!

Win een 8-daagse valentijnsreis naar Luosto in Lapland

Lapland is een onwijs romantische bestemming. Dat blijkt al uit het feit dat Lapland vrijwel ieder jaar hét decor is voor de RTL4 kerstspecial van All you need is Love. Daarom vonden wij het hoog tijd om één van onze populairste arrangementen volledig romantisch aan te kleden. Én te laten vertrekken op de dag voor valentijnsdag. Want hoe leuk is het om de dag van de liefde te spenderen in de sneeuw, bij de open haard in je bungalow of al zwetend in je eigen sauna? Zo ontstond het romantische All you need is Lapland valentijnsarrangement: compleet met romantische overnachtingen en belevenissen.

Wil jij deze valentijnsreis winnen? Dat kan! Wanneer je All you need is Lapland valentijnsreis naar Luosto tussen 23 december 2021 en 14 januari 2022 boekt, maak je kans op een gratis 8-daagse romantische Laplandvakantie. Heb je het valentijnsarrangement voor twee personen geboekt en ben je de winnaar? Dan ontvang je de kosten voor het arrangement terug. Zo wordt het nog leuker om naar Lapland te reizen! Op 21 januari 2022 vertellen wij de winnaar het nieuws.
 

all you need is lapland winactie 

Wat kun je winnen?

Onder alle boekers van het All you need is Lapland arrangement, verloten wij 1x gratis de valentijnsreis. Dit 8-daagse valentijnsarrangement voor twee personen houdt het volgende in:

  • 7 overnachtingen in een bungalow met eigen sauna en openhaard van Silver Pine Cabins o.b.v. logies en ontbijt
  • Retourvlucht op zondag 13 februari 2022 van Amsterdam Schiphol Airport naar Kittilä Airport
  • Transfer vanaf luchthaven naar bungalow en de hele week een thermo-overall tot je beschikking
  • Huskysafari van 10 kilometer
  • Romantisch diner in een Wilderness Kota
  • Welkomstvalentijnpakket

gratis vakantie winnen lapland 

Hoe kun je winnen?

Wil jij op Valentijnsdag in Lapland zijn en een week lang genieten van de romantiek in Winterwonderland? Doe mee aan de All you need is Lapland winactie! De voorwaarden en actieregels hebben we hier op een rijtje gezet:

  1. Boek tussen 23 december 2021 en 14 januari 2022 de All you need is Lapland valentijnsreis voor twee personen.
  2. Wacht vrijdag 21 januari 2022 af. Dan nemen we telefonisch contact op met de winnaar. We delen de naam ook via social media.
  3. Of je nou gewonnen hebt of niet: op 13 februari 2022 vertrekt je directe vlucht om 6:10 uur vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Rovaniemi Airport.
  4. Bij deelname aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden. Klik hier om die te lezen.

all you need is lapland romantiek sauna