Noorderlicht Dag

vakantie lapland

Bezoek de Noorderlicht Dag!

Zondag 20 november 2016 in Stayokay Soest

Het zien van het noorderlicht is magisch, die ervaring vergeet je nooit meer. Voor veel reizigers is het noorderlicht dé reden om in de winter naar het noorden van Europa te reizen. In Noord-Noorwegen en in Fins Lapland is de kans op het zien van het noorderlicht deze winter bijzonder groot. Voigt Travel vliegt u er in nog geen 3 uur rechtstreeks naar toe en wil niets liever dat u alle kans maakt om dit bijzondere natuurverschijnsel ook waar te nemen! Het is dus belangrijk dat u zich goed voorbereidt! Vragen die dan opkomen zijn bijvoorbeeld: welke reis moet ik kiezen, hoe weet ik dat het noorderlicht te zien is, waar moet ik gaan staan buiten en hoe moet ik mijn camera instellen als ik het licht wil vastleggen? Om al die vragen te beantwoorden organiseert Voigt Travel zondag 20 november a.s. een speciale Noorderlichtdag in het prachtige designhostel in het bos, Stayokay Soest.

Aanmelden

Om de Noorderlicht Dag te bezoeken dient u zich vooraf (gratis) aan te melden. Dat doet u op de speciale website Noorderlichtdag.nl

Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voor de Noorderlicht Dag een persoonlijke uitnodiging per e-mail met de laatste details. Schrijf u direct in want het aantal plaatsen is beperkt.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!