Reisreporter Voigt Travel

reisverslagen voigt travel

Deel uw ervaringen

...en win een reischeque van € 350!

Binnenkort is het eindelijk zover: je maakt misschien wel de reis van uw leven! Verheugt je je er al op? Voigt Travel en jouw familie, vrienden en kennissen die thuis blijven, willen je avonturen voor geen goud missen!

Deel daarom al uw ervaringen met ons en alle thuisblijvers via onze social media kanalen Facebook, Twitter en het Blog. Je mag daarin zo vrij zijn als je wilt: foto's, tweets, reisverslagen, filmpjes, we zien het graag binnenkomen! De beste vier reporters zullen een reischeque van € 350 worden aangeboden. Twee aan het einde van het winterseizoen en twee aan het einde van het zomerseizoen. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook leuk als je een review achterlaat.
 

voigt travel reisreporterVoorwaarden

Eigenlijk hebben wij geen eisen wat betreft de belevenissen die je met ons deelt, behalve dat je alles wat je denkt, voelt en meemaakt tijdens je reis met ons deelt via ten minste één van de volgende kanalen:

Facebook

Via onze pagina op Facebook.

Twitter

Via ons account twitter.com/voigttravel (@VoigtTravel)

Blog

Na inschrijving kunt je je belevenissen delen op ons reisblog.

Voorwaarden

Lees hier de deelnemersvoorwaarden.
 

Internet in het buitenland

"Erg leuk dat delen van mijn belevenissen, maar hoe kom ik bijvoorbeeld op internet middenin de wildernis van Lapland of Schotland?"

Maak je geen zorgen, onze reizen gaan naar moderne landen. In elke uithoek is wel een internetverbinding en in veel accommodaties is zelfs gratis internet/wifi aanwezig. We kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat je juist de rust opzoekt in Lapland en even helemaal geen zin heeft in internet. Uiteraard kun je ook je belevenissen delen bij thuiskomst!
 

Meer informatie?

Neem je gerust contact met ons op als je vragen heeft over deze campagne. Heel veel plezier gewenst als reisreporter in het Pure Noorden of Ware Zuiden!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel