Reisreporter Voigt Travel

reisverslagen voigt travel

Deel uw ervaringen

...en win een reischeque van € 350!

Binnenkort is het eindelijk zover: u maakt misschien wel de reis van uw leven! Verheugt u zich er al op? Voigt Travel en uw familie, vrienden en kennissen die thuis blijven, willen uw avonturen voor geen goud missen!

Deel daarom al uw ervaringen met ons en alle thuisblijvers via onze social media kanalen Facebook, Twitter en het Blog. U mag daarin zo vrij zijn als u wilt: foto's, tweets, reisverslagen, filmpjes, we zien het graag binnenkomen! De beste vier reporters zullen een reischeque van € 350 worden aangeboden. Twee aan het einde van het winterseizoen en twee aan het einde van het zomerseizoen. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook leuk als u een review achterlaat.
 

voigt travel reisreporterVoorwaarden

Eigenlijk hebben wij geen eisen wat betreft de belevenissen die u met ons deelt, behalve dat u alles wat u denkt, voelt en meemaakt tijdens uw reis met ons deelt via ten minste één van de volgende kanalen:

Facebook

Via onze pagina op Facebook.

Twitter

Via ons account twitter.com/voigttravel (@VoigtTravel)

Blog

Na inschrijving kunt u uw belevenissen delen op ons reisblog.

Voorwaarden

Lees hier de deelnemersvoorwaarden.
 

Internet in het buitenland

"Erg leuk dat delen van mijn belevenissen, maar hoe kom ik bijvoorbeeld op internet middenin de wildernis van Lapland of Schotland?"

Maakt u zich geen zorgen, onze reizen gaan naar moderne landen. In elke uithoek is wel een internetverbinding en in veel accommodaties is zelfs gratis internet/wifi aanwezig. We kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat u juist de rust opzoekt in Lapland en even helemaal geen zin heeft in internet. Uiteraard kunt u ook uw belevenissen delen bij thuiskomst!
 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over deze campagne. Heel veel plezier gewenst als reisreporter in het Pure Noorden of Ware Zuiden!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel