win weekend Lapland
Maak kans op een gratis lang weekend Lapland

Boek een nieuwjaarsweekend naar Lapland en maak kans op een gratis reis

Begin jij het nieuwe jaar altijd met goede voornemens? Staat een nieuwjaarsduik gegarandeerd bij jou op de planning? Of heb je gewoon zin om 2023 fris te beginnen?

Reis mee naar Ruka - Kuusamo in Fins Lapland voor een lang weekend en trap het nieuwe jaar verfrissend af. Warm op in de sauna, ga voor een geëvenaarde nieuwjaarsduik in een ijswak en verander in een compleet verfrissende versie. 

Boek een lang weekend naar de regio Ruka - Kuusamo, vertrek op vrijdag 6 januari 2023 en maak kans op een gratis vakantie. Onder de geboekte reizigers verloten wij namelijk één gratis reis. Dat betekent dus dat wanneer je je reis geboekt hebt, en je gespaarde centen hebt uitgegeven aan deze mooie reis, je achteraf te horen kunt krijgen dat je het bedrag weer terugkrijgt en je gratis op reis gaat. Beter dan dit kun je het nieuwe jaar niet beginnen!

Scroll verder en ontdek hoe het werkt.


 

winactie nieuwjaarsduik

Hoe doe ik mee?

  1. Kies één van de weekend Ruka - Kuusamo arrangementen met vertrek op vrijdag 6 januari 2023.
  2. Vermeld bij het boeken in de opmerkingen 'nieuwjaarsduik winactie', zodat wij weten dat je meedoet aan de actie. 
  3. Rond je boeking af en begin met genieten van de voorpret. 
  4. Onder de geboekte reizen verloten wij één gratis nieuwjaarsweekend.
  5. Na afloop van de winactie selecteren wij op basis van een loting de winnaar onder degenen die een lang weekend naar Ruka - Kuusamo, met vertrek op vrijdag 6 januari 2023, hebben geboekt. Dat betekent dus dat je als reisgezelschap de waarde van de reis kunt terugwinnen! (Let op: het gaat hier om het basispakket, dus exclusief de excursies).
  6. Op vrijdag 6 januari vlieg jij naar Lapland voor een verfrissend nieuwjaarsduik weekend!
De actie loopt van woensdag 2 november t/m donderdag 2 december. Op donderdag 8 december krijgt de winnaar bericht van ons via de mail.
Bekijk hier de actievoorwaarden.


Wat kun je winnen?

Een 4-daags nieuwjaarsweekend in Ruka - Kuusamo, Fins Lapland met verblijf van vrijdag 6 t/m maandag 9 januari 2023. De arrangementen zijn inclusief een retourvlucht van Amsterdam Schiphol Airport naar Ruka - Kuusamo Airport, transfer en drie overnachtingen op basis van logies (en ontbijt).

winactie nieuwjaarsduik lapland fun

Start het nieuwe jaar zo blij als de gelukkigste mensen op aarde

Niet voor niets zijn de Finnen volgens het World Happiness Report al vijf jaar de gelukkigste mensen op aarde. Wat wil je met die ruimte en die prachtige natuur?! Maar ook de levensstijl draagt voor een groot deel bij. En dan met name de saunacultuur.

Finland is hét land van de sauna. Al duizenden jaren geleden verwarmden de Finnen hun huizen met hete opgestapelde stenen. Die stenen legden ze eerst op het vuur en maakten ze nog warmer door er water overheen te gooien. De temperatuur steeg en zo ontstond de sauna.

winactie nieuwjaarsduik sauna
Vrijwel altijd is de sauna in Finland onderdeel van de badkamer. Maar ook in hotels en lodges is een exemplaar te vinden. Sauna's gemaakt van dikke boomstammen, waar het vuurtje opgestookt kan worden en de temperatuur met iedere opgieting stijgt of sauna's waar de muren zwart zijn van de rook. 

Niet alleen opwarmen is onderdeel van de sauna. Ook afkoelen hoort erbij. Want na een kwartier in een cabine van meer dan 75 graden Celsius zitten is het belangrijk om af te koelen. Met een verfrissende duik in een wak of koud bad sluit je je poriën en kom je weer tot bezinning. Maar dan in een compleet nieuwe verfrissende versie! 

Wil jij met compleet nieuwe verfrissende versie het nieuwe jaar starten? Ga voor een ongeëvenaarde nieuwjaarsduik en reis met ons mee naar Lapland. Doe mee aan de winactie en win een lang nieuwjaarsweekend in Lapland.

winactie nieuwjaarsduik afkoelen

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel