Verblijf in Bungalow Pomotupa
Bungalow Pomotupa

Verblijf in Bungalow Pomotupa

Bungalow Pomotupa bevindt zich in het plaatsje Sallatunturi.
 

Faciliteiten
Een ruime bungalow van ca. 147 m2 met 2 verdiepingen. Woonkamer met zit- en eethoek met open haard, tv, dvd-speler, radio en cd-speler. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en broodrooster. Eén slaapkamer met 2 losse bedden en boven nog twee slaapkamers met 4 losse bedden. Badkamer met douche en sauna. Drie toiletten. Gratis WiFi.

Uitgaansgelegenheden
Sallatunturi is kleinschalig, toch zijn er enkele goede uitgaansgelegenheden en je komt er altijd weer bekenden tegen! Zoals in het (dans)restaurant van Spa Hotel Holiday Club Salla, de kroeg "Papana Pupi" bij restaurant Kiela en de skibistro op de piste.

Supermarkt
In Sallatunturi is een mini-supermarkt op loopafstand van je bungalow, in de lobby van Spa Hotel Holiday Club Salla. Hier kun je terecht voor een aantal boodschappen zoals frisdrank, bier, chips, broodbeleg en toiletartikelen. Er zijn grote en goed gesorteerde supermarkten in het dorp Salla, 10 km verwijderd van Sallatunturi. Je kunt zich opgeven voor de pendeldienst (3 keer per week) die je tegen een kleine vergoeding (ca. € 8 p.p.) heen en weer brengt zodat je boodschappen kunt doen.

Bungalow Pomotupa

Bungalow Pomotupa

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel