Verblijf in Bungalow Sihteeri
Bungalow Sihteeri

Verblijf in Bungalow Sihteeri

Bungalow Sihteeri bevindt zich in het plaatsje Sallatunturi.
 

Faciliteiten
Een ruime bungalow van 175m2 met 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een zithoek met open haard en tv en de badkamer met douche en sauna. Eén slaapkamer met 2 losse bedden. Boven bevindt zich de volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster en een tweede zitkamer met tv, dvd-speler, radio en cd-speler. Drie slaapkamers met 2 losse bedden. In totaal 4 toiletten. Gratis WiFi.

Uitgaansgelegenheden
Sallatunturi is kleinschalig, toch zijn er enkele goede uitgaansgelegenheden en je komt er altijd weer bekenden tegen! Zoals in het (dans)restaurant van Spa Hotel Holiday Club Salla, de kroeg "Papana Pupi" bij restaurant Kiela en de skibistro op de piste.

Supermarkt
In Sallatunturi is een mini-supermarkt op loopafstand van je bungalow, in de lobby van Spa Hotel Holiday Club Salla. Hier kun je terecht voor een aantal boodschappen zoals frisdrank, bier, chips, broodbeleg en toiletartikelen. Er zijn grote en goed gesorteerde supermarkten in het dorp Salla, 10 km verwijderd van Sallatunturi. Je kunt je opgeven voor de pendeldienst (3 keer per week) die je tegen een kleine vergoeding (ca. € 8 p.p.) heen en weer brengt zodat je boodschappen kunt doen.

Bungalow Sihteeri

Bungalow Sihteeri

Bungalow Sihteeri

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel