Verblijf in Bungalow Talvihovi
Bungalow Talvihovi

Verblijf in Bungalow Talvihovi

Bungalow Talvihovi 2 bevindt zich nabij het plaatsje Ruka.
 

Sfeer
De kleine wintersportplaats Ruka-Kuusamo ligt net iets onder de poolcirkel, aan de ruige oostkant van Lapland, dichtbij de Russische grens. De Finnen zelf komen hier heel graag voor mooie trektochten op sneeuwschoenen, langlauflatten of op de sneeuwscooter, maar ook om een weekend te skiën. Op de heuvel bij Ruka, de Rukatunturi, zijn namelijk bijna 40 afdalingen en als skiër of snowboarder kun je hier je hart ophalen: poedersneeuw, geen rijen bij de lift en de pistes zijn verlicht dus ook 's avonds kun je hier terecht. Aan de voet van deze heuvel liggen enkele hotels, restaurants, cafés en winkeltjes. De natuur in deze omgeving behoort tot de mooiste van Finland. Hier logeren, dat is het échte Lapland gevoel!

Ligging
De bungalow ligt aan de andere kant van het Talvijärvi meer, bij Ruka. Om in Ruka te komen steek je dus het meer over en kom je aan in het dorpje Ruka. In Ruka heb je de mogelijkheid om boodschappen in te kopen en/of uiteten te gaan. Op 300 meter vanaf de bungalow vertrekt de skibus die je tegen een kleine vergoeding naar Ruka brengt. De eerste skilift bereik je op zo’n 200 meter en de eerste langlaufloipe begint op zo’n 50 meter vanaf je sfeervolle Talvihovi bungalow.

Faciliteiten
De bungalow van 166 m² beschikt over 6 slaapkamers met in totaal 12 bedden. Er zijn 3 toiletten aanwezig en uiteraard heb je een eigen sauna met douche. De gezellige woonkamer is voorzien van een openhaard en in de keuken is er voldoende ruimte om met z’n allen te eten. Alle faciliteiten zijn daarnaast aanwezig!

Bungalow Talvihovi 2 Ruka

Bungalow Talvihovi 2 Ruka

Bungalow Talvihovi 2 Ruka

Bungalow Talvihovi 2 Ruka

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel