Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis u ook kiest, bij Voigt Travel profiteert u altijd van vele extra’s bij uw Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of u nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen voor Lapland. Bekijk alle aanbiedingen van Voigt Travel.
 


 

Meer informatie?

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in the middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als u heeft deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk danst iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet u het zeker: daar wilt u opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!
 

aanbiedingen voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel