Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 

 


 

Husky- en sneeuwavontuur Lapland

zweedslapland aanbieding

Ben je op zoek naar de ultieme Lapland ervaring maar dan wel eentje buiten de gebaande paden? Dan is deze reis naar een verborgen locatie in de bergen van Zweeds Lapland echt iets voor jou. Logeren in Lappeasuando Lodge voelt direct als thuiskomen. Het vuur in de kleine kachel knettert en verspreidt zijn warme licht in deze gezellige lodge met maar acht kamers. Hier keer je terug naar de stilte en het ritme van de natuur, precies zoals de mensen hier al eeuwen doen. Trek zelf je sporen in de sneeuw op langlaufski's en sneeuwschoenen, ga ijsvissen en bouw een iglo. Hoogtepunt van deze reis is de lange huskysafari die eindigt in een knusse wildernishut waar je de nacht doorbrengt en helemaal losgaan doe je op een sneeuwscootertocht langs de mooiste uitzichtpunten of 's avonds als het noorderlicht te zien is. Snelle beslissers profiteren van € 150 shoptegoed bij De Zwerfkei Outdoor en Travel Centre, kun je mooi alvast wat wintergoed aanschaffen. Boeken vóór 17 september, dit is een exclusieve reis, er zijn maar twee vertrekdata. dus wees er snel bij!
 

Aanbieding

Boek vóór 17 september 2019 het Husky- en sneeuwavontuur Lappeasuando in Zweeds Lapland, dan krijg je er GRATIS een cadeaukaart van Zwerfkei Outdoor en Travel Centre bij t.w.v. € 150.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de Lapland Actief reis: Husky- en sneeuwavontuur Lappeasuando
 • Reserveren o.v.v. HSN20
 • Geldig bij vertrek op: zaterdag 15 en 29 februari 2020
 • Boeken vóór 17 september 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • Eén Zwerfkei Cadeaukaart per 2 volbetalende reizigers op één reserveringsnummer (Na afloop van de actie wordt de cadeaukaart verstuurd)
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: HSN20
 


 

 


 

Sneeuwavontuur Lapland

lapland aanbieding

Kies voor de alles-in-een winterervaring in Lapland. Boek een week vol met bijzondere sneeuwavonturen in het uiterste noorden van Finland. Je verblijft in het gastvrije Wildernis Hotel Nellim, een plek waar je je meteen thuis voelt, dankzij de gezellige sfeer, het lekkere eten en de goede zorgen van de gastheer en -vrouw. Elke dag staat er een nieuwe uitdaging op het programma, zoals een sneeuwscootertocht naar een rendierboerderij en een huskysafari. Onder leiding van een local maak je een aantal begeleide tochten op langlaufski's en sneeuwschoenen zodat je er daarna ook zelf op uit kunt. 's Avonds is er de sauna ter ontspanning en, als het even meezit, het noorderlicht! Overtuigd? Snelle beslissers profiteren van € 150 shoptegoed bij De Zwerfkei Outdoor en Travel Centre, kun je mooi alvast wat wintergoed aanschaffen. Boeken vóór 10 september dus wees er snel bij.
 

Aanbieding

Dit is pas cool! Boek vóór 10 september 2019 het Sneeuwavontuur Nellim in Lapland, dan krijg je er GRATIS een cadeaukaart van Zwerfkei Outdoor en Travel Centre bij t.w.v. € 150.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de Lapland Actief reis: Sneeuwavontuur Nellim
 • Reserveren o.v.v. SNN20
 • Geldig bij vertrek op: 4, 11, 18 en 25 januari en 1, 8 en 29 februari 2020
 • Boeken vóór 10 september 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • Eén Zwerfkei Cadeaukaart per 2 volbetalende reizigers op één reserveringsnummer (Na afloop van de actie wordt de cadeaukaart verstuurd)
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SNN20
 


 


 

Meer informatie?

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in the middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als je hebt deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk danst iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet je het zeker: daar wil je opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel