Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in de middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als u heeft deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk dans iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet u het zeker: daar wilt u opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Welke reis u ook kiest, bij Voigt Travel profiteert u altijd van vele extra’s bij uw Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of u nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 

 • Isokenkäisten Klubi Lodge met GRATIS huskysafari
 • Rajamaa met GRATIS handschoenen 66°North

 

Isokenkäisten Klubi Lodge met GRATIS huskysafari

lapland aanbieding

Dit is het authentieke Lapland! U verblijft in een prachtige lodge in the middle of nowhere, diep verborgen in de heuvels van Kuntivaara, aan de Russische grens. Ideaal om het noorderlicht te spotten. Hier houden de beren hun winterslaap terwijl u een rendiersledetocht maakt, gaat ijsvissen en sneeuwschoenwandelen. Bij terugkeer is de sauna warm en bereiden de gastvrouwen Katja en Sirpa de heerlijkste gerechten voor u. Boek nu deze 8-daagse Lapland reis met vertrek in januari en wji boeken er GRATIS nog een huskysafari voor u bij. Zo wordt uw Lapland reis completer dan ooit. De lodge heeft niet zoveel kamers, dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek nu een 8-daagse Lapland reis naar Isokenkäisten Klubi Lodge en wij boeken GRATIS een huskysafari bij het excursie- en activiteitenpakket dat al inbegrepen is bij deze reis.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een 8-daagse reis naar Isokenkäisten Klubi Lodge
 • Reserveren o.v.v. IKK18
 • Geldig bij vertrek op: 7, 21 januari en 4 februari 2018
 • Boeken vóór 24 oktober 2017
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: IKK18
 


 

Rajamaa met GRATIS handschoenen 66°North

lapland aanbieding

Als de enige échte specialist van het Pure Noorden brengen wij u een nieuwe ontdekking: het best bewaarde geheim in Zweeds Lapland! Wie vanuit Fins Lapland de bevroren Muoniorivier oversteekt naar het eiland Pitkäsaari, komt in Zweden uit en wordt hartelijk ontvangen door Lars en Kaisu Malmström in de oude pastorie van Rajamaa. Met een kleine groep avonturiers gaat u op bezoek bij de Sami, maakt u ski- en sneeuwschoentochten in de Zweedse wildernis en stapt u op de huskyslee. Tijdens deze week komt u alles te weten over de natuur, wildlife en het noorderlicht. De Vik WindPro handschoenen van 66°North zijn een perfecte accessoire op deze reis. Nooit meer koude handen tijdens het onderbinden van de lange latten of het instellen van uw camera want ze zijn vier keer meer winddicht dan handschoenen van gewone fleece. Op = op dus wacht niet te lang met boeken!
 

Aanbieding

Boek vóór 24 oktober a.s. het Sneeuwavontuur Rajamaa en ontvang GRATIS een paar heerlijk warme, winddichte handschoenen van 66°North t.w.v. € 50 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van de Lapland Actief reis: Sneeuwavontuur Rajamaa
 • Reserveren o.v.v. VIK18
 • Geldig bij vertrek in januari of februari 2018
 • Boeken vóór 24-10-2017
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd. Na afloop van de actie wordt er contact met u opgenomen i.v.m. de maat en dan krijgt u de handschoenen thuisgestuurd.
 • De aanbieding geldt per volbetalende reiziger, op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: VIK18
 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

 

aanbiedingen voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel