Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 


 

Gratis sneeuwscootertocht in Saariselkä

lapland winter aanbieding

Gaat je hart sneller kloppen van skiën of sneeuwscooteren in een prachtig sneeuwlandschap? Boek dan nu nog die droomreis naar Lapland. In de kleine wintersportplaats Saariselkä verblijf je naar keuze in een uitstekend hotel of appartement in het centrum of in aan de rand van een groot Nationaal Park. Er is volop tijd om te genieten van het sprookjesachtige landschap want je kunt hier niet alleen skiën, snowboarden en langlaufen maar ook mee op een husky- of rendiersafari, sneeuwschoenwandelingen maken, kennismaken met de Sami cultuur en op zoek gaan naar het noorderlicht. Als je voor 19 februari a.s. boekt, regelen wij alvast een sneeuwscootersafari van 2,5 uur door het adembenemende sprookjeslandschap rondom Saariselkä, helemaal GRATIS!
 

Aanbieding

Boek vóór 19 februari 2019 een 8-daagse Lapland reis naar Saariselkä* in Fins Lapland en wij boeken er GRATIS een sensationele sneeuwscootertocht voor je bij, t.w.v. € 122 p.p.

*Geldig op de reizen: Hotel & Appartementen Riekonlinna (hotelkamers en appartementen) en Fell Centre Kiilopää (hotelkamers)
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een Lapland reis naar Saariselkä*
  • Reserveren o.v.v. SNC19
  • Geldig bij vertrek in de periode van: 26 januari t/m 9 maart 2019
  • Boeken vóór 19 februari 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Twee personen/sneeuwscooter
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SNC19
 


 


 


 

Meer informatie?

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in the middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als je hebt deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk danst iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet je het zeker: daar wil je opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel