Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.

Nu kosteloos annuleren voor alle winterreizen van Voigt Travel

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn dromen kan waarmaken. Daarom kan iedere reiziger die een winterreis naar Lapland, Noord-Noorwegen of IJsland boekt tot twee maanden voor vertrek gratis annuleren. Dit betekent dat wanneer je je reis twee maanden voor vertrek annuleert, je je aanbetaling retour ontvangt en er aan het annuleren van de reis geen kosten zijn verbonden. Zo stellen we je reis naar het Pure Noorden veilig en ben je toch flexibel als je op dat moment je niet veilig voelt om op reis te gaan. Lees verder over deze actie.  
Bekijk snel onze winterreizen naar Noord-Noorwegen, Lapland en IJsland.


 

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel