Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis u ook kiest, bij Voigt Travel profiteert u altijd van vele extra’s bij uw Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of u nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 


 

Salla Winterwonderland aanbieding

lapland aanbieding

Dit is dé Lapland aanbieding voor de allermooiste Winterwonderland belevenissen. Voor iedereen die nog twijfelt over een reis naar Lapland en het noorderlicht of toch nog op wintersport: het is nu of nooit! In het gemoedelijke plaatsje Salla, in 'the middle of snowhere', geniet u van een 8-daagse reis met verblijf in een rustieke bungalow, cabin of luxe chalet naar keuze. U bent omringd door pure wildernis en de vriendelijkste mensen op aarde, tenminste dat zeggen alle mensen die al eens in Salla zijn geweest! U kunt er eindeloos wandelen en langlaufen, heerlijk skiën op de mooie pistes van de Sallatunturi en geweldige Lapland safari's maken. Boekt u nu met vertrek eind maart of in het Paasweekend, dan krijgt u een uitgebreid excursiepakket, bestaande uit 3 dagdelen voor de helft van de prijs. Met de extra sneeuwscootersafari ter introductie heeft u meteen al vier typisch Lapse safari's geboekt staan! Juist het Lapse voorjaar is een toptijd voor een wintervakantie in Lapland: er is nog volop sneeuw en ijs maar de gevoelstemperatuur is een stuk aangenamer want de zon wint aan kracht en warmte en meer dieren laten zich zien. Bovendien is er extra veel kans op noorderlicht rond de zonnewende van 20 maart. Wat let u nog? Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Superaanbieding! Boek vóór 27 februari 2018 een Winterwonderland reis naar Salla met vertrek in maart of het Paasweekend en krijg het 3-in-1 voordeelpakket Valoisa voor de helft van de prijs. Dat betekent een huskysafari, sneeuwschoenwandelen met ijsvissen én een rendiersafari voor slechts € 122,50 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een Winterwonderland reis naar Salla
  • Reserveren o.v.v. SAL18
  • Geldig bij vertrek op: 11, 25 maart en 1 april 2018
  • Boeken vóór 27 februari 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: SAL18
 


 


 

Meer informatie?

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in de middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als u heeft deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk dans iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet u het zeker: daar wilt u opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!
 

aanbiedingen voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel