Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 


 

Superaanbieding: weekendje Lapland

lapland winter aanbieding

De ultieme winterervaring vind je in Fins Lapland. Nu kun je ook een lang weekend skiën of snowboarden combineren met sneeuwscooteren, een husky- of rendiersledetocht, ijsvissen of overnachten in een kamer van sneeuw en ijs. Dus kom er niet mee aan dat je geen ruimte hebt in je agenda. Boek nu zo'n 4-daagse trip naar Lapland en krijg er een noorderlicht sneeuwschoenwandeling bij, helemaal GRATIS.
Op donderdagochtend vlieg je in nog geen drie uur naar Lapland. Bovenaan de vliegtuigtrap kijk je vol verbazing uit over een wonderlijk wit landschap. De knisperende, koude lucht prikkelt in je neus en nog diezelfde middag zit je al op de sneeuwscooter! De skipistes zijn hier tot laat in de middag en avond open, er zijn uitstekende restaurants waar je lekker kunt eten en stel dan dat drankje aan de bar nog even uit want ook 's avonds kun je op safari, op jacht naar het noorderlicht!
*Geldig op de reizen: Weekend Ruka AurinkoRinne, Weekend MastonAitio bungalows Ruka en Weekend Lapland Hotel Saaga (appartement of superior room)
 

Aanbieding

Boek vóór 22 januari 2019 één van deze 4-daagse Lapland reizen, dan boeken wij er GRATIS een noorderlicht excursie op sneeuwschoenen bij. Zo kan dit weekend niet meer stuk!
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een 4-daagse shortbreak naar Lapland*
  • Reserveren o.v.v. WKD19
  • Geldig bij vertrek op: donderdag 17, 24 en 31 januari of donderdag 7, 14, 21 en 28 februari 2019
  • Boeken vóór 22 januari 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: WKD19
 


 


 


 


 

Meer informatie?

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in the middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als je hebt deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk danst iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet je het zeker: daar wil je opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel