Aanbiedingen en acties

aanbieding lapland

Aanbiedingen Lapland: reizen in de winter

Een sprookje, dat is de winter in het Pure Noorden van Scandinavië. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Voigt Travel weet, als specialist voor reizen naar het hoge noorden, de mooiste plekjes te vinden. Verblijf een week lang in de middle of nowhere in een bungalow van boomstammen, of kies voor een reis naar een skigebied zoals Ruka of Levi en ervaar hoe wintersport in Lapland wordt beleefd. Uiteraard is een Lapland reis pas compleet als u heeft deelgenomen aan een huskysafari of sneeuwscootertocht. En hopelijk dans iedere avond het noorderlicht aan de hemel. Na een vakantie naar Lapland weet u het zeker: daar wilt u opnieuw naartoe. En wat is er mooier dan te profiteren van leuke acties of een andere Lapland aanbieding?

Welke reis u ook kiest, bij Voigt Travel profiteert u altijd van vele extra’s bij uw Lapland reis. Want bij Voigt Travel weten hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of u nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle Lapland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante Lapland aanbiedingen en (kortings)acties.
 


 

Vroegboekaanbieding Lapland

Een buitenkans voor wintersportliefhebbers! Voigt Travel vliegt komend winterseizoen al vanaf 3 december naar Lapland dus dit is uw kans om, voordat het seizoen losbarst, alvast de husky's en rendieren warm te laten lopen en optimaal te genieten van een heerlijke week in de sneeuw. In Lapland valt die meestal al vroeg in oktober, als bij ons de herfst nog moet beginnen. In de skigebieden maken ze extra sneeuw bij met sneeuwkanonnen zodat half november de meeste skipistes al geopend zijn. De eerste sneeuwscooter-, husky- en rendiersafari's gaan van start en de kans om noorderlicht waar te nemen is extra groot omdat het al vroeg donker is. De zon komt het grootste deel van de dag niet meer boven de horizon uit. In Finland heet dit de tijd van Kaamos. Het is niet donker want het poollicht weerkaatst op de sneeuw en zet de omgeving in een prachtige blauw en paars licht. Boek daarom nu vóór 1 augustus a.s. een extra voordelig Lapland Avontuur naar Ruka met verblijf naar keuze. U ontvangt dan bij vertrek in december 2017 een extra vroegboekkorting van € 100 per boeking.
 

Aanbieding

Wees er snel bij! Boek vóór 1 augustus 2017 een Lapland Avontuur met verblijf naar keuze in Ruka-Kuusamo en ontvang € 100 vroegboekkorting.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een Lapland Avontuur reis in Ruka-Kuusamo*
  • Reserveren o.v.v. VRG18
  • Geldig bij vertrek op: 3, 10 en 17 december 2017
  • Boeken vóór 1 augustus 2017
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt per boeking/reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

*Geldig bij verblijf in Ruka Ski Chalets, RukaSuites appartementen, Ruka MastonAitio bungalows, Hotel RukaTonttu, RukaVillage appartementen en Ruka Villa
 

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: VRG18
 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

 

aanbiedingen voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel