Zweeds Lapland

zweeds lapland

vakantie zweeds lapland

Vakantie Zweeds Lapland in de winter

Het aanbod met reizen naar Lapland is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Voornamelijk naar Fins Lapland. Als specialist in het Pure Noorden blijft Voigt Travel altijd zoeken naar dat ene verborgen plekje in de wildernis. Zweeds Lapland is zo’n bestemming. In Noord-Zweden hebben we een nieuwe parel ontdekt. De natuur in Zweeds Lapland is met niets te vergelijken. In tegenstelling tot buurman Finland heeft het uiterste noorden van Zweden prachtige besneeuwde bergen en diepe valleien, bijvoorbeeld in het nationale park Abisko. Het uitzicht in deze regio is vanzelfsprekend magisch. En dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel naar Kiruna in Zweeds Lapland staat u al binnen 3 uur in dit Winterwonderland!

Niet alleen de natuur is een reden om naar dit deel van Lapland te reizen. In Zweeds Lapland leven nog zo’n 20.000 Sami, veel meer dan in Fins Lapland. Maak tijdens uw vakantie dus kennis met hun cultuur en tradities. Of u nu op zoek bent naar een verblijf in ‘the middle of nowhere’, graag gaat skiën op de mooiste skipistes of dat u het noorderlicht wil spotten, voor al deze unieke activiteiten bent u in Zweeds Lapland op de juiste plek! Heeft u altijd al eens willen overnachten in een ijskoude kamer? En willen drinken uit een glas van ijs? Met het IJshotel Jukkasjärvi beschikt Noord-Zweden over één van de meest bijzondere accommodaties die er in Europa te vinden zijn.

Zweeds Lapland reizen boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met Zweeds Lapland reizen. Ga bijvoorbeeld naar het IJshotel in de omgeving van Kiruna of naar Björkliden, waar u heerlijk kunt skiën.

Bekijk hieronder al onze reizen naar Zweeds Lapland, zoek zelf uw favoriete vakantie (door in ons Lapland aanbod bij bestemming 'Zweeds Lapland' te selecteren), of geef uw wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.
 

  • 5 dagen, v.a. € 1.595 p.p. Mét overnachting IJshotel IJshotel Break ijshotel zweden
  • 8 dagen, v.a. € 1.985 p.p. Sneeuwavontuur Björkliden bjorkliden zweden
  • 8 dagen, v.a. € 1.695 p.p. Björkliden bungalows bjorkliden zweeds lapland
  • 8 dagen, v.a. € 2.093 p.p. Sneeuwavontuur Kukkolaforsen kukkolaforsen noord zweden
  • 8 dagen, v.a. € 2.093 p.p. Kukkolaforsen Kids kukkolaforsen zweeds lapland
  • 8 dagen, v.a. € 2.845 p.p. Rondreis door het land van de Sami vakantie zweeds lapland
  • 8 dagen, v.a. € 1.695 p.p. Abisko Mountain Lodge abisko zweden
  • 8 dagen, v.a. € 1.895 p.p. Grenzeloos Lapland fly & drive fly drive zweeds lapland
  • 8 dagen, v.a. € 2.295 p.p. Sneeuwavontuur Rajamaa noord-zweden
  • 8 dagen, v.a. € 2.455 p.p. Sneeuwavontuur Svanstein svanstein zweeds lapland

Zweeds Lapland reis in het kort

Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel van Amsterdam naar Lapland heeft u een comfortabel begin van uw reis. Voor Zweeds Lapland wordt gebruik gemaakt van de luchthavens Kiruna (Zweden) en Rovaniemi (Finland). Op welke luchthaven u ook aankomt, in alle gevallen staat de transfer naar uw accommodatie al voor u klaar. Dankzij de vroege vluchten kunt u meteen de eerste dag al de omgeving verkennen. Vliegt u naar Kiruna, dan is na aankomst meteen een bezoek aan IJshotel Jukkasjärvi inbegrepen. Afhankelijk van de vakantie die u geboekt heeft, heeft u de volgende dagen iedere dag een prachtig programma. U kunt altijd zelf vooraf op ter plaatse nog excursies bijboeken. Na afloop van de reis wordt u weer opgehaald voor de transfer naar het vliegveld. Na 8 dagen Zweeds Lapland weten wij zeker dat u deze prachtige bestemming in het Pure Noorden nooit meer vergeet!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel