PRINT PAGINA

Sneeuwavontuur Kalix Kids

Een week vol winters avontuur voor het hele gezin

Dag 1

Dag 1 Hej Hej!

Na een rechtstreekse vlucht van Transavia naar Skellefteå, zet je voet aan de grond in Lapland. Met je opgehaalde bagage stap je in de transferbus naar Kalix. Het laatste stuk van je transfer rij je door bossen en langs bevroren baaien op weg naar Nordic Lapland Resort, waar je deze week zult verblijven. Neem de middag de tijd om het schiereiland te ontdekken. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 2

Dag 2 Huskysafari op de Botnische Golf

Wanneer je ’s ochtends wakker wordt in de witte wereld, staat het ontbijtbuffet al voor je klaar. Vervolgens ga je naar de huskyfarm waar de honden niet kunnen wachten om met je op pad te gaan. Zittend in een warme slee geniet je van de prachtige omgeving en de energie van de husky’s. Na een mooie tocht is het tijd om de honden een afscheidsknuffel te geven en op te warmen bij het kampvuur met een kop warme chocomel en wat lekkers. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 3

Dag 3 Sneeuwscootersafari

Vandaag staat er weer een spannende activiteit op de planning, een heuse sneeuwscootersafari. Na een duidelijke instructie is het tijd om samen op de sneeuwscooter te stappen en op avontuur te gaan. De kinderen gaan mee in de slee achter de gids. Je glijdt over het witte tapijt van sneeuw door de prachtige omgeving van Kalix. Halverwege wordt er gestopt voor een warme drank en lokale lekkernijen, waarna het tweede deel van de tocht wordt ingezet. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 4

Dag 4 Vrije dag

Je kunt vandaag zelf bepalen hoe je je dag invult. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen. Je kunt schaatsen, er op uit met sneeuwschoenen of langlaufski’s, sleeën vanaf de sneeuwheuvel of gezellig langs de rendieren. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 5

Dag 5 Ijsvissen op de Botnische Golf

Met de Botnische Golf voor de deur kun  je vandaag eenvoudig je survival skills gaan testen. Na het boren van een gat in de dikke ijslaag, gooi jij je hengel uit en is het afwachten: zullen de vissen happen? Uiteraard is er na die inspanning ook tijd voor een heerlijke warme drank en wat lekkers. Ook voor de lunch wordt gezorgd. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 6

Dag 6 Vrije dag

Vandaag is het weer aan jou. Wil je er op uit? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de receptie voor leuke activiteiten in de omgeving. Liever genieten van sneeuwpret in op het resort? Jij bepaalt. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 7

Dag 7 Ontmoet de koning van het woud

Maak je na het ontbijt op voor een spannende ontmoeting. Vandaag zul je namelijk oog in oog komen te staan met de koning van het woud, de eland. Deze immense dieren zullen een onuitwisbare indruk op je maken. Je kunt ze voeren en vervolgens is het tijd voor een traditionele lunch die afgesloten wordt met een warme drank en lokale zoetigheden. Een indrukwekkende ervaring die je niet gauw meer zult vergeten. Diner en overnachting in Nordic Lapland Resort.

Dag 8

Dag 8 Voorbijgevlogen

Je avontuur in Lapland is voorbijgevlogen, maar die mooie herinneringen neemt niemand je meer af. Na het ontbijt ga je terug naar de luchthaven en tijdens de terugvlucht naar Amsterdam droom je nog even weg denkend aan de belevenissen van afgelopen week.

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
ma t/m vr: 09.00 - 17.00 uur