Incentives

Incentives Lapland

Op reis met collega's, vrienden of de sportclub

blij incentive Lapland reis

Incentivereizen naar Lapland

Dé bestemming onder de incentivereis-bestemmingen is toch wel Lapland. Met z'n allen het magische Winterwonderland© beleven. Slapen in een sfeervolle boomstambungalow. Op sneeuwscooter- of huskysafari. Sneeuwschoenwandelen, fatbiken of langlaufen door de sprookjesachtige bossen. En 's avonds het noorderlicht spotten met de hele groep. De winter in Lapland is één en al magie, de ideale bestemming voor een teambuilding uitje.

We hebben al voor tal van bedrijven en organisaties incentivereizen naar Lapland georganiseerd. Weten hoe zo'n reis eruit ziet? Kracht Recruitment heeft een mooie video gemaakt van hun incentivereis met Voigt Travel.
 

Vraag vrijblijvend een reis op maat aan

Wil jij met je team of club op incentivereis naar Lapland? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Klik op de button.


Myvatn meer warmwaterbron


Benieuwd wat anderen vonden van hun incentivereis naar Lapland?

Er zijn je al diverse bedrijven, organisaties en clubs voor gegaan. Ontdek wat anderen van hun incentive reis naar Lapland met Voigt Travel vonden. Klik op de button.

Alles over incentivereizen naar Lapland

Wat kun je allemaal doen tijdens een incentivereis naar Lapland? We hebben onze hoogtepunten op een rijtje gezet. Je kunt ook een voorbeeldreis bekijken.
 

  • Hoogtepunten Lapland incentivereis incentive lapland info
  • Voorbeeld incentivereis naar Laplandincentive lapland voorbeeld voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel