Excursies Lapland

Bijzondere safari's in winterwonderland Lapland

excursies lapland

lapland safari

Laura Benner: Pure Noorden specialist Voigt Travel

"Unieke excursies in Lapland"

"Een wintervakantie in het Pure Noorden is eigenlijk niet compleet zonder een prachtige safari. Wilt u uw belevenis nóg specialer maken? Neem dan snel de excursies Lapland door. Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit verschillende soorten Lapland reizen. Individuele reizen waarbij u zelf uw favoriete Lapland excursies uitkiest en waarbij de safari’s al zijn inbegrepen. Boekt u liever een groepsreis? Ook dan zijn er zowel reizen met inbegrepen excursies Lapland als groepsreizen waarbij u zelf uw dagen verder invult met leuke activiteiten.

De excursies Lapland die u kunt bijboeken zijn erg uiteenlopend, maar allemaal vrijwel alleen mogelijk in het noorden van Scandinavië. De populairste activiteit is zonder twijfel de huskysafari. Het mooie aan deze excursie is dat u zelf de slee met zes honden bestuurt. Samen met de husky’s vormt u één team. Het enthousiasme van de honden slaat al snel op u over. Kiest u voor een sneeuwscootertocht? Ook dan zit u zelf achter het stuur. Met hoge snelheid stuurt u de sneeuwscooter door het besneeuwde landschap, over bevroren meren en door de taiga bossen. Het noorderlicht spotten in Lapland? Ga met een gids mee tijdens de jacht naar het noorderlicht!

Naast de huskysafari, sneeuwscootertocht en het noorderlicht zijn er nog tal van Lapland excursies die minder bekend zijn, maar voor erg veel plezier zorgen. Wat bijvoorbeeld te denken van een rendiertocht? Lapland is bij uitstek het leefgebied voor rendieren. Kom oog in oog te staan met deze prachtige viervoeters en maak een ritje in een arrenslee. Een erg populaire sport in Scandinavië is langlaufen. Een Lapland vakantie geeft u de mogelijkheid om dit een keer uit te proberen. Datzelfde geldt voor ijsvissen en sneeuwschoenwandelen. Twee activiteiten die u zonder meer doen verrassen. Welke Lapland excursie kiest u?"

Excursies Lapland

  • Huskysafari huskysafari lapland
  • Sneeuw scootertocht sneeuwscootertocht lapland
  • Noorderlicht noorderlicht lapland
  • Rendiersafari rendiersafari lapland
  • IJsvissen ijsvissen lapland
  • Bijzonder overnachten bijzondere overnachtingen lapland
  • Sneeuwschoen wandelen sneeuwschoenwandelen lapland
  • Langlaufen langlaufen lapland
  • Skiën skien lapland