Incentive Lapland hoogtepunten
Incentive reis Lapland De hoogtepunten op een rij

Incentive Lapland: de hoogtepunten

Bij elke Lapland incentivereis staan de meest leuke winterse excursies centraal. Hieronder presenteren wij een selectie uit ons uitgebreide aanbod. De diversiteit aan mogelijkheden is grenzeloos voor jou en je team! 
 

Vraag vrijblijvend een reis op maat aan

Wil jij met je team of club op incentivereis naar Lapland? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan. Klik op de button.

Myvatn meer warmwaterbron 

Vlucht

Liever geen week het kantoor sluiten of vrije dagen opnemen? Geen probleem! Voigt Travel vlieg je in samenwerking met Transavia rechtstreeks, in nog geen 3 uur naar Fins Lapland. Je vliegt op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag waardoor je in de gelegenheid bent om zowel een weekend- als een midweek af te reizen naar Lapland.
 

Verblijf

In Lapland zijn volop prachtige accommodaties waar je kunt verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties voor een incentive Lapland. Verblijven in een lodge, een hotel of overnacht je liever in een wildernishut? Indien gewenst verzorgen wij op elke locatie de maaltijden voor jou.
 

Activiteiten

Rally rijden op het ijs
Met een BMW ga je het ijs op. Eerst mag je een ronde meerijden met een echte ‘pro’. Na deze instructie is het tijd om zelf het stuur over te nemen en het parcours te gaan verkennen. Je eindigt deze activiteit met een onderlinge wedstrijd. Wie is de snelste bestuurder?

Sneeuwscootertocht Lapland incentive 
Sneeuwscootertocht vanaf luchthaven

Waarom per bus naar je locatie afreizen als het ook per sneeuwscooter kan!? Direct na aankomst op de luchthaven hijs je je in een thermo overall en start je met een sneeuwscootertocht door het winterwonderland. Indien gewenst organiseren wij onderweg voor je een lunch bij het kampvuur.
 

Meerdaagse sneeuwscootertocht incentive 
Meerdaagse sneeuwscootertocht

Na een uitgebreide instructie ga je op pad met de sneeuwscooter. Je rijdt door de besneeuwde bossen en de uitgestrekte meren. Aan het einde van de dag kom je bij een wildernisverblijf aan, waar de sauna al voor je is opgestookt. Na de sauna heb je een uitgebreid diner en kun je onder het genot van een drankje de ervaringen bespreken. Na een goede nachtrust en ontbijt stap je weer op de sneeuwscooter terug naar je eigen verblijf. Voor de echte diehards/avonturiers kunnen we een sneeuwscooterexpeditie organiseren waarbij je edere nacht op een andere locatie in de wildernis verblijft.
 

Winter olympics incentives 
Winter Olympics

Naar Lapland voor teambuilding? Dat kan! In teams ga je de strijd met elkaar aan met diverse wildernisactiviteiten. Wie wint de race op de stepslede? Welk vuur brand als eerste? Wie kan er net zo goed lasso gooien als de Sami?

Wil je liever de strijd individueel met elkaar aangaan, organiseren wij graag een race met Stiga sledes. Op de skipiste is een parcours uitgezet waar je van af gaat. De snelste tijd wint natuurlijk een prijs. Ondertussen wordt er onderaan de piste gedanst op de muziek van de speciaal ingehuurde DJ.
 

Speciaal diner Lapland incentives 
Speciaal diner

Met de husky’s of een sneeuwscooter rijd je naar een afgelegen hut in het besneeuwde landschap. Bij aankomst staat er een drankje en snack voor je klaar bij het kampvuur. Indien gewenst kun je eerst nog gebruik maken van de traditionele sauna en een duik in een ijswak voor je aanschuift bij het diner. Het diner bestaat uit traditionele gerechten met rendier of zalm en wordt geserveerd in een met kaarsverlichte ruimte.
 

Benieuwd naar alle incentive mogelijkheden?

Vraag een reisvoorstel op maat aan voor je incentive reis naar Lapland. Of bekijk de andere bestemmingen waar wij incentive reizen voor kunnen organiseren. 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel