Dé Lapland specialist
Voigt Travel van reizen naar beleven

Dé Lapland specialist

Al meer dan 30 jaar

We dromen ervan om naar onbekende bestemmingen te gaan. We willen kennismaken met andere culturen, nieuwe mensen ontmoeten. Bijzondere dingen zien en meemaken die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. Oftewel van reizen naar beleven. Daarvoor hoeven we niet ver te gaan. Voigt Travel heeft een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa, waarbij onze roots in het noorden van Scandinavië liggen: het Pure Noorden zoals wij dat noemen.

Al in de jaren zeventig reden duizenden reizigers met hun eigen auto naar de Middernachtzon in Fins Lapland en de Noordkaap in Noord-Noorwegen, door gebruik te maken van de overtocht met de ferry over de Oostzee. Sinds 2003 voert Voigt Travel een eigen rechtstreekse vlucht in combinatie met de winterreizen in Noord-Scandinavië. Wat begon als pionierswerk met één vlucht vanaf Schiphol naar Lapland, bleek enorm aan te slaan. Tegenwoordig vertrekken iedere winter tientallen vliegtuigen met Voigt Travellers naar Lapland. We kunnen ons dan ook al meer dan 30 jaar met recht de onbetwiste Lapland specialist van Nederland noemen.
 

Wij kennen de locaties écht

Lapland specialist ben je niet alleen door de jarenlange ervaring. Op de wind van gisteren kun je immers niet varen. Daarom investeert Voigt Travel iedere dag in de kennis van haar reisspecialisten. Bijvoorbeeld door middel van maandelijkse werkbezoeken in Lapland, maar ook door personeel uit Finland aan te nemen. Onze specialisten kennen de locaties in Lapland dan ook écht en spreken altijd uit eigen ervaring.

Of je nu een reis naar Lapland met je partner of het hele gezin boekt, of meegaat met een groepsreis of singlereis, alle reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Bekijk snel het gróótste aanbod met Lapland reizen. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze reisspecialisten.

lapland specialist 

Reizen naar het Pure Noorden

De kookpot met ontdekkingsreizen naar Lapland blijft maar borrelen. Maar ook andere bestemmingen in het Pure Noorden zoals Noorwegen, Zweden, Finland, Spitsbergen, Schotland en IJsland hebben we in ons hart gesloten. Neem een kijkje in de reiskeuken van Voigt Travel en laat je je op deze website inspireren door onze recepten! We hebben er vooraf uitgebreid van geproefd en staan er helemaal achter. Doe bijzondere ideeën op en kies met behulp van onze website voor een onvergetelijke reis naar het Pure Noorden!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel