Reisadvies aan huis

Persoonlijk reisadviesgesprek

Maak een afspraak met onze Voigt Travel reisspecialisten

Photo

Lisanne van Nie
 

Onze reisspecialisten staan je op verschillende manieren te woord om al je vragen voor jouw droomreis te beantwoorden. Telefonisch, per email, chat of zelfs op afspraak bij ons op kantoor in Naarden! Zij hebben zelf de bestemmingen bezocht en kunnen jou hierdoor voorzien van passend reisadvies.
 

Een reis die past bij jouw wensen

Wij vinden het een uitdaging om voor jou een reis uit te zoeken die past bij je wensen. Onze bestemmingen hebben wij persoonlijk bezocht en zelf ervaren. We weten hoe het is om te genieten van winterse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of op pad met de husky's in Lapland en varen met het Noorderlichtschip door de fjorden van Noord-Noorwegen. En we weten ook zeker wat jij echt niet mag missen! Graag helpen wij je bij het vinden van een droomreis naar het Pure Noorden!
 

Maak een afspraak met een reisspecialist

Heb je behoefte aan persoonlijk reisadvies en wil je weten waar je moet zijn om jouw dromen uit te laten komen? Wij maken graag tijd voor je op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 15E. 

Wanneer je onderstaand formulier invult, wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt. Dit reisadviesgesprek kost € 50 per gesprek. Wanneer je een reis bij ons boekt, krijg je dit bedrag terug. We brengen het dan in mindering op de reissom.

Toevoeging