Lapland reizen op maat

Van families en bedrijfsuitjes tot een huwelijksreis

lapland reizen op maat

lapland reis op maat

Marloes Meijer: Pure Noorden specialist Voigt Travel

"Onze reisspecialisten kennen die éne bijzondere locatie in de wildernis"

"Op vakantie naar Lapland met de hele familie, ter ere van een jubileum, een romantische huwelijksreis, trouwen in Lapland, op zoek naar een bijzondere teambuilding activiteit met het gehele bedrijf? Of nog een andere reden voor een reis naar wens? Bij Voigt Travel, dé Lapland specialist, bent u voor Lapland reizen op maat aan het juiste adres! Op onze website vindt u het grootste aanbod met reizen naar Lapland, maar we kunnen het ons voorstellen dat u speciale wensen heeft voor uw droomreis. Daarom kunnen vrijwel alle reizen worden aangepast of zelfs volledig op maat worden gemaakt.

Onze Lapland reisspecialisten kennen die éne bijzondere locatie in de wildernis om te dineren en brengen u er niet heen per taxi, maar uiteraard alleen per huskyslede of sneeuwscooter. En denkt u dat u bij aankomst in Lapland per bus naar uw lodge gebracht wordt? Niet bij Voigt Travel! U stapt gelijk vanuit het vliegtuig op uw eigen sneeuwscooter en rijdt door Laps winterwonderland naar uw lodge. Onze Pure Noorden specialisten zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt: een traditioneel Laps 3-gangen diner geserveerd in uw lodge en daarna bijkomen in uw privé sauna met jacuzzi? Wij verzorgen het graag voor u. Zelf hoeft u alleen maar te duimen voor een beetje geluk zodat het noorderlicht zich tijdens uw verblijf laat zien!
 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een Lapland reis op maat. We denken graag met u mee en staan uiteraard open voor al uw suggesties en wensen. Voigt Travel wil niets liever dan dat u de tijd van uw leven heeft in het Pure Noorden van Scandinavië. Lapland staat niet voor niets bekend als Winterwonderland. Wij weten zeker dat u daar na afloop net zo over denkt!"

Uw Lapland reis op maat

  • Vrienden en familie familie lapland
  • Bedrijven incentives lapland
  • Huwelijksreis huwelijksreis lapland
  • Trouwen trouwen lapland