Lapland reizen op maat

Lapland reizen op maat

Van families en incentive reizen tot een huwelijksreis

lapland reis op maat

Marloes Meijer: Pure Noorden specialist Voigt Travel

"Onze reisspecialisten kennen die éne bijzondere locatie in de wildernis"

"Op vakantie naar Lapland met de hele familie, ter ere van een jubileum, een romantische huwelijksreis, trouwen in Lapland, op zoek naar een bijzondere teambuilding activiteit met het gehele bedrijf? Of nog een andere reden voor een reis naar wens? Bij Voigt Travel, dé Lapland specialist, ben je voor Lapland reizen op maat aan het juiste adres! Op onze website vind je het grootste aanbod met reizen naar Lapland, maar we kunnen het ons voorstellen dat je speciale wensen heeft voor jouw droomreis. Daarom kunnen vrijwel alle reizen worden aangepast of zelfs volledig op maat worden gemaakt.

Onze Lapland reisspecialisten kennen die éne bijzondere locatie in de wildernis om te dineren en brengen je er niet heen per taxi, maar uiteraard alleen per huskyslede of sneeuwscooter. En denk je dat je bij aankomst in Lapland per bus naar jouw lodge gebracht wordt? Niet bij Voigt Travel! Je stapt gelijk vanuit het vliegtuig op je eigen sneeuwscooter en rijdt door Laps winterwonderland naar je lodge. Onze Pure Noorden specialisten zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt: een traditioneel Laps 3-gangen diner geserveerd in je lodge en daarna bijkomen in je privé sauna met jacuzzi? Wij verzorgen het graag voor je. Zelf hoef je alleen maar te duimen voor een beetje geluk zodat het noorderlicht zich tijdens je verblijf laat zien!
 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een Lapland reis op maat. We denken graag met je mee en staan uiteraard open voor al je suggesties en wensen. Voigt Travel wil niets liever dan dat je de tijd van je leven heeft in het Pure Noorden van Scandinavië. Lapland staat niet voor niets bekend als Winterwonderland. Wij weten zeker dat je daar na afloop net zo over denkt!"

Je Lapland reis op maat

  • Vrienden en familie familie lapland
  • Incentive reizenincentives lapland
  • Huwelijksreis huwelijksreis lapland
  • Trouwen trouwen lapland