Reizen op maat Vier uw honeymoon in het sprookjesachtige Pure Noorden

huwelijksreis lapland

Huwelijksreis Lapland en Noord-Noorwegen

Op zoek naar een bijzondere en onvergetelijke huwelijksreis in Europa? Waar kan dat beter dan in het Pure Noorden, in de winter een sprookjesbestemming door het witte landschap, bijzondere accommodaties, de fantastische excursies en niet op de laatste plaats het noorderlicht. Als Lapland specialist helpt Voigt Travel u graag met het samenstellen van een bijzondere huwelijksreis Lapland. Of gaat uw voorkeur uit naar (een combinatie met) Noord-Noorwegen? Ook dat is mogelijk. Wij kennen de bestemming als geen ander en hebben inmiddels veel ervaring met huwelijksreizen. We spreken dus uit eigen ervaring. Het wordt de reis van uw leven, dat weten wij zeker!

Onze reisspecialisten kennen Lapland als geen ander en helpen u graag met uw huwelijksreis op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een romantische huwelijksreis Lapland te bespreken, via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl. Liever trouwen in Lapland? Ook dan kan Voigt Travel u helpen.

Hierbij alvast een klein voorproefje van de mogelijkheden voor een huwelijksreis Lapland en/of Noord-Noorwegen.
 

Bijzondere overnachting

Vanuit uw bed het noorderlicht zien dansen? Of een nachtje in een sneeuwhotel ervaren? Het is allemaal mogelijk. Voigt Travel biedt diverse speciale overnachtingen aan, zoals een overnachting in een comfortabele glasiglo, voor de avonturiers een overnachting in een heus sneeuwhotel of een luxueuze suite met eigen jacuzzi. Laat u zich alvast inspireren.

lapland huwelijksreis

Romantische rendiertocht naar het noorderlicht

Met uw eigen rendierslee, gevuld met rendiervellen die u heerlijk warm houden, trekt u met uw geliefde door het betoverende witte landschap van Zweeds of Fins Lapland. Als het noorderlicht aan de hemel boven u losbarst dan opent u de champagne en proost u met elkaar op dit onvergetelijke moment.

rendier noorderlicht lapland

Privé sauna en jacuzzi met uitzicht over de fjorden

Combineer Lapland met het adembenemende Noord-Noorwegen. Dit land biedt u de mogelijkheid om met elkaar in uw eigen privé sauna en jacuzzi met uitzicht over de indrukwekkende fjorden bij te komen van alle indrukken. Uiteraard onder het genot van een glas champagne! Wedden dat u na deze ervaring nooit meer iets anders wilt.

huwelijksreis noorwegen

Sfeervol diner in sneeuwhotel

Een romantische avond te midden van sneeuw en ijs. Geniet van een traditioneel 3-gangendiner, aan ijstafels en op stoelen van ijs in het sprookjesachtige sneeuwrestaurant. Na uw diner mag een drankje in de ijsbar natuurlijk niet ontbreken!

ijsrestaurant lapland

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel