lapland-winterwonderland-akaslompolo-header

Äkäslompolo

"Voor ieder wat wils: ontspannen in een romantisch winterdecor"

reisspecialist-karlijn-lapland-2024-nieuw2
Karlijn van Velse

"Combineer meerdere locaties en geniet van de vrijheid van een huurauto"

"Op vakantie naar Lapland verveelt echt nooit. Dat kan natuurlijk met één van onze reizen naar Lapland waarbij je het gehele verblijf in één hotel, bungalow of appartement overnacht. Maar we kunnen ons voorstellen dat je wellicht liever 2 locaties met elkaar wilt combineren om meer van het Pure Noorden te zien. Verblijf bijvoorbeeld eerst in de Lapse wildernis en vervolgens voor een locatie met meer vertier en skimogelijkheden.

Eén van de mooiste wijze van reizen is geheel individueel met een huurauto, óók in de winter! In tegenstelling tot vroeger, toen je met een verplichte overstap de gehele dag onderweg was, bent je nu binnen 3 uur op bestemming. Na aankomst in Lapland sta je binnen enkele minuten voor de verhuurbalie en kan het avontuur beginnen. Een snellere start van de wintervakantie is niet mogelijk. Bang voor gladde wegen hoef je niet te zijn. De schitterende wegen zijn goed onderhouden en de huurauto is voorzien van spijkerbanden ('spikes') zoals de Scandinaviërs dat gebruiken in de wintermaanden. Ontdek de spectaculaire sneeuwlandschappen van Fins Lapland, stop op de plaatsen en bekijk de bezienswaardigheden die je juist zélf wil bezoeken. Proef het echte Winterwonderland!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk alvast bij onze Short Breaks arrangementen voor jouw ideale combinatiereis!"

1 mooie Lapland reis gevonden

  • Authentiek verblijf in typisch Fins dorp Boekbaar 2024-2025
    8 dagen, logies, v.a. € 1.395 p.p.

    Äkäslompolo bungalows

    Äkäslompolo bungalows

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Zweeds Lapland en Fins Lapland
vliegen-transavia-scandinavie
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol