grano-beckasin-avontuur

Granö

"Een lieflijk dorpje in Zweeds Lapland met een prachtige ecolodge"

bernadette-s-lapland
Bernadette van Steensel

"Reizen met een positieve impact: er is niets mooiers dan dat!"

"In het prachtige Granö in Zweeds Lapland ligt een parel van een lodge: Granö Beckasin Eco Lodge. Vernoemd naar een lokale vogel en volledig in het teken van goed zijn voor de planeet. In deze ecolodge verblijf je weg van de massa, afgesloten op een eiland. Dit eiland is bereikbaar via een brug die je verbindt met het gelijkname dorp Granö. 

Als ik reis, doe ik dat met een zo positief mogelijke impact. Ik laat geen troep achter, ik probeer zo klimaatvriendelijk mogelijke excursies te doen en ik kies voor ingrediënten in het restaurant die aansluiten bij de regio en het seizoen. Daarnaast ga ik bewust om met het gebruik van water en licht en scheid ik mijn afval. Bij Granö Beckasin Ecolodge hoef je over dit alles niet na te denken. Dat doen zij namelijk voor je! Hun motto is om zo goed mogelijk te zijn voor de omgeving.

Daarom geniet je bij Granö Beckasin Ecolodge van een maaltijd bereid met lokale lekkernijen. Elke ochtend, middag en avond staat er goede gerechten voor je klaar. De dag start of begin je in de sauna of in de hot tub. Vergeet niet af te koelen in het wak in het meer. Zo wordt je reis naar Granö Beckasin Ecolodge ook nog eens enorm duurzaam voor je eigen gezondheid en gemoedstoestand!"

1 mooie Lapland reis gevonden

  • Positieve impact midden in de ongerepte natuur
    8 dagen, volpension, v.a. € 1.495 p.p.

    Ecolodge Granö Beckasin

    grano-beckasin-ecolodge-avontuur-header-thumb