Lainio SnowVillage

Lainio SnowVillage

Bijzonder overnachten

lainio snowvillage

Lapland Hotels SnowVillage in Lainio

Lapland wordt iedere winter bedekt onder een dikke laag sneeuw. De ideale omstandigheden voor uitdagende safari’s met sneeuwscooters, husky’s en rendieren. Maar dit klimaat is ook uitermate geschikt voor bouwwerken van sneeuw en ijs. En dus wordt ieder jaar in Fins Lapland in het plaatsje Lainio het bijzondere SnowVillage gebouwd. Maar liefst twintig miljoen kilo aan sneeuw en 350.000 kilo ijs komen er aan te pas om dit complex van de grond te krijgen. Geen jaar is hetzelfde in Lainio. Ieder jaar heeft Lapland Hotels SnowVillage zijn eigen thema. Het bouwwerk is maar liefst 20.000 vierkante meter groot en bestaat uit een hotel met kamers van sneeuw en ijs, een restaurant, ijsbar en kapel. Het is zelfs mogelijk om er te trouwen! Maar ook zonder er te trouwen of te overnachten is een bezoek aan SnowVillage meer dan de moeite waard. In het hele complex zijn namelijk prachtige ijssculpturen te vinden. Om de belevenis compleet te maken wordt een bezoek aan Lainio SnowVillage bij Voigt Travel gecombineerd met een sneeuwscootertocht of huskysafari.

Lapland Hotels SnowVillage in Lainio bezoeken? Het is optioneel bij te boeken in onderstaande gebieden. Kies uw favoriete reis en selecteer de excursie naar SnowVillage!
 

  • Levi snowvillage levi
  • Äkäslompolo lapland snowvillage
  • Ylläs snowvillage finland

Overnachten in SnowVillage Lapland

Overnachten in Lapland Hotels SnowVillage in Lainio? Via Voigt Travel is dat optioneel mogelijk vanuit de plaatsen Levi, Ylläs en Äkäslompolo in Fins Lapland. In de prachtig gedecoreerde kamers van sneeuw en ijs slaap je op een bed van, jawel, ijs! Desondanks heeft het ijshotel ervoor gezorgd dat het een heel comfortabele nacht wordt. Op het bed van ijs ligt een zacht rendiervel en een dik matras en slapen doe je in een warme slaapzak. Om deze excursies nóg specialer te maken geniet je voordat je gaat slapen van een 3-gangendiner in het sneeuwrestaurant!
​ 

snowvillage fins lapland

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel