Boutique hotels in Lapland
Boutique hotels Luxe, kleinschaligheid, unieke ligging en uitstekend eten

Boutique hotels in Lapland

Tijdens een vakantie in Lapland overnachten in een luxe hotel? Kies dan uit één van de boutique hotels in het aanbod van Voigt Travel. Deze accommodaties onderscheiden zich niet alleen door hun luxe, maar ook door hun kleinschaligheid en prachtige architectuur.
 

Nangu Lodge

De Nangu Lodge opende haar deuren in december 2017 en is een uitstekende locatie om het noorderlicht te spotten. Het ligt namelijk pal aan het meer van Inari, in het noorden van Fins Lapland. De wildernis lodge is kleinschalig, luxe en voor adults only. Dankzij de blokhutten biedt Nangu Lodge een authentiek Lapland gevoel. Bekijk de reis.

boetiekhotel lapland finland 

Chalet Hotel Ruka Peak

Het kleinschalige boutique hotel Ruka Peak is met recht een parel in het aanbod van Voigt Travel. Als je op zoek bent naar luxe, dan zit je hier goed. Naast een uitstekend specialistieten restaurant beschikt Chalet Hotel Ruka Peak over een spa en wellness faciliteiten. Benieuwd? Bekijk het weekend.

boutique hotel lapland 

Ylläshumina Lodge

De Ylläshumina Lodge ligt in het dorpje Äkäslompolo in West-Lapland en staat bekend om de persoonlijke benadering. Tijdens een vakantie in dit boutique hotel vinden de activiteiten in kleine groepjes plaats. Na een actieve dag kun je gebruik maken van de heerlijk luxe sauna en het uitstekende eten. Ga snel naar de reis.

boetiekhotel finland 


 

Meer bijzondere overnachtingen

Heb je na het zien van deze bijzondere hotels in Lapland nog vragen? Wil je bijvoorbeeld weten of je je droomreis kunt aanvullen met een spannende nacht? Of wil je weten of je met een privé jet naar deze boutique hotels kan reizen, om zo jouw luxueuze ervaring compleet te maken? Neem dan contact op met de reisspecialisten van Voigt Travel om de mogelijkheden te bespreken.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel