PRINT PAGINA

Beana Laponia

Verblijf in dit kleinschalige houten huis waar warmte en ontspanning voorop staan

Dag 1

Dag 1 Op naar Lapland

Op naar Lapland

Vandaag is het zover, je gaat naar Lapland! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar de kleine Lapse luchthaven van Rovaniemi. Zodra je uit het vliegtuig stapt sta je direct in de sneeuw. Vanaf de luchthaven word je per transfer naar de accommodatie gebracht. Hier word je ontzettend warm en gastvrij ontvangen en je voelt je meteen thuis! Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
 

Dag 2

Dag 2 Sneeuwschoenwandelen in de wildernis

Sneeuwschoenwandelen in de wildernis

Na een heerlijke eerste nacht in Lapland schuif je ‘s ochtends aan bij het ontbijt. Vandaag ga je sneeuwschoenwandelen! Hikend door de sneeuw op sneeuwschoenen beleef je de mooie winterse natuur in absolute stilte. Je hoort de sneeuw van de takken af vallen als je door het besneeuwde bos heen loopt. Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
Duur programma: ca. 2 uur
 

Dag 3

Dag 3 Op pad met husky's

Op pad met husky's

Een dag om nooit te vergeten! Een mooie husky safari mag niet ontbreken tijdens je Lapland reis. De husky honden staan je al enthousiast op te wachten en hebben zin om te vertrekken! Tijdens de huskysafari kom je langs prachtige besneeuwde natuur en onderweg stop je voor een soep lunch rondom een kampvuur in het bos. Na deze dag vol indrukken kom je ‘s avonds lekker tot rust in het hotel. Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
Duur programma: ca. 5 uur
 

Dag 4

Dag 4 Op zoek naar noorderlicht

Op zoek naar noorderlicht

Waar heb je zin in? Vandaag bepaal je zelf je dagprogramma. Vanavond staat er wel iets heel leuks op de planning, Noorderlicht jagen! Je stapt in een slede achter de sneeuwscooter die je door het bos naar een kampvuur brengt op een open plek met goed zicht op de lucht. Hier vertelt de gids je meer over het bijzondere noorderlicht. Als de omstandigheden goed zijn zal je het Noorderlicht aan de hemel zien dansen. Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
Duur avondprogramma: ca. 2 uur.
 

Dag 5

Dag 5 Bezoek aan de rendierboerderij per slede

Bezoek aan de rendierboerderij per slede

Hopelijk heb je gisteravond Noorderlicht gezien, waardoor je misschien even wat langer in je bed blijft liggen. Maar niet te lang, de rendieren wachten op je! Rendieren zijn de iconische dieren van Lapland. Je brengt vandaag een bezoek aan de rendierboerderij. Hier leer je de dieren en de traditionele leefstijl van rendierhouders kennen. Natuurlijk mag een tocht op de rendierslede dan ook niet ontbreken. Haal jij vandaag je rendier-rijbewijs? Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
Duur programma: ca. 3 uur
 

Dag 6

Dag 6 Sneeuwscooteravontuur

Sneeuwscooteravontuur

Klaar voor wat actie? Er staat namelijk een sneeuwscootertocht op het programma! Een hele populaire Lapse winter activiteit. Wat bijzonder is aan deze sneeuwscootertocht is dat de sneeuwscooter waar je op zit minder uitstoot heeft en dus beter voor het milieu en de tocht is altijd in een klein groepje. De tocht is dus bijna privé! Er worden niet meer dan 8 personen per keer meegenomen. Op deze manier kun je extra genieten van de mooie natuur om je heen. Wedden dat je morgen nog een keer wil?! Overnachting en maaltijden in Beana Laponia.
Duur programma: ca. 5 uur
 

Dag 7

Dag 7 Vrije dag

Vrije dag

Het is alweer de laatste dag in het betoverende Lapland. Des te meer reden om nog even extra te genieten! Wat heb je deze week nog niet gedaan? Ga het doen! Of was er iets wat je extra leuk vond en nog een keer wil doen? Ga het doen! Trek erop uit in de natuur met langlaufski’s of sneeuwschoenen bijvoorbeeld, hier maak je de hele week gratis gebruik van. Het verblijf is natuurlijk ook geschikt om heerlijk tot rust te komen met een goed boek.
 

Dag 8

Dag 8 Tot ziens, Lapland

Tot ziens, Lapland

Na een ontzettend mooie week waar fantastische herinneringen en foto's gemaakt zijn, stap je in het vliegtuig terug naar huis. Thuis wachten vrienden en familie vol smart op je om al je verhalen van deze onvergetelijke reis te horen. Misschien heeft Lapland wel je hart gestolen en ga je volgend jaar weer?
 

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
Of e-mail: