Overnachten bij Rotterdam The Hague Airport
Overnachten Rotterdam Airport zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

Overnachten bij Rotterdam The Hague Airport

Voorafgaand aan de reis

Misschien woon je wat verder weg of vind je het niet prettig om ’s nachts te moeten rijden. Overweeg dan een overnachting in het Amrâth Airport Hotel Rotterdam op Rotterdam The Hague Airport, zodat je ondanks de vroege vlucht toch nog aan een goede nachtrust toekomt! Het moderne Amrâth Airport Hotel Rotterdam ligt op 650 m afstand van de vertrekterminal. Een gratis shuttle brengt gasten in enkele minuten naar het vliegveld (beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 uur en 23:00 uur). Te voet is de terminal ook eenvoudig bereikbaar. Het is eventueel ook mogelijk om een taxi te bestellen bij de receptie.
 

Rotterdam airport hotel 

Kamers

De sfeervol ingerichte hotelkamers zijn voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, zitje, waterkoker, minibar, airconditioning, kluisje en gratis WiFi. Badkamer met douche, toilet en föhn.  
 

Faciliteiten

Het moderne restaurant heeft een terras aan het water met uitzicht op de Overschiese Plassen: een begrip in Rotterdam en omgeving. Geniet er van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. De coffee corner is de ideale plek om even te ontspannen in een grote loungebank met een lekker kopje koffie. 
 

Tarieven inclusief ontbijt (winter)*

€ 62,50 p.p. bij 2 personen in een 2-persoonskamer
€ 77,50 p.p. bij 2 personen in een 2-persoonskamer incl. 8 nachten parkeren voor 1 auto
* Toeristenbelasting dient ter plaatse nog voldaan te worden.
 

Reserveren

Je kunt een overnachting op Rotterdam The Hague Airport reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van de reis.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.