Ga op reis naar Lapland in winter 2023/2024
Voorreservering Lapland

Ga op reis naar Lapland in winter 2023/2024

Wil je in de winter van 2023-2024 graag naar Lapland? Dan hebben wij goed nieuws! De eerste reizen zijn nu al te boeken. Bekijk hier de Lapland reizen voor 2023-2024. Dit is nu een kleine selectie van de meer dan 100 Lapland reizen die wij in totaal aanbieden, maar wordt uitgebreider met meer reizen zodra deze gereed zijn. Ons totale aanbod kun je hier bekijken.

Is de reis nu nog niet definitief te boeken? Dan kun je wel alvast een vrijblijvende voorreservering maken, onderaan deze pagina leggen we uit hoe dat werkt. Zo weet je zeker dat je de eerste bent die wij bellen zodra de reis beschikbaar is. Wil je een e-mail ontvangen zodra het grootste deel van ons aanbod boekbaar is en dan je reis uitzoeken? Vul dan het formulier verder op op deze pagina in.
 


 


Wil jij zeker zijn dat jij voldoende keuze hebt bij het uitzoeken van jouw reis voor winter 2023/2024? Dan adviseren wij je om zodra jouw reis boekbaar is deze vast te gaan leggen. We raden je aan nu alvast onderstaand formulier in te vullen zodat wij je op de hoogte kunnen brengen zodra onze Lapland reizen voor winter 2023/2024 boekbaar zijn. Heb je andere vragen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze reisadviseurs. Wij helpen je graag om jouw droomreis te realiseren.


Voigt Travel biedt in de wintermaanden rechtstreekse vluchten aan naar Lapland. Vertrek is vanaf Amsterdam en het winterseizoen loopt van medio december 2023 tot eind maart 2024. 
 

 

Voorreservering maken

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie volgend jaar winter dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je, bij beschikbaarheid, als eerste de keuze om de vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer je gewenste vertrekdatum (vanaf december 2023)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend je aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven bekend zijn, controleren we de beschikbaarheid van jouw reis in de gewenste periode en komen we bij je terug met deze informatie. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de winter van 2023/2024 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel