Voorreservering Lapland

voorreservering lapland

Maak alvast je voorreservering voor Lapland 2021/2022

Sta jij ook zo te popelen om weer op reis te gaan? Wij wel! Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het winterseizoen 2021/2022 nog in volle gang. Naar verwachting hebben wij begin januari meer duidelijkheid over de verschillende reizen en vertrekdata. 

Wil jij zeker zijn dat jij jouw droomreis in winter 2021/2022 kunt maken? Dan willen wij je adviseren om niet te lang te wachten met contact opnemen met ons. Er zijn veel winterreizen doorgeschoven van deze winter naar winter 2021/2022 dus vooral de vakantieperiodes zitten al aardig vol. We raden je aan om een voorreservering te maken of onderstaand formulier in te vullen.

Voigt Travel biedt in de wintermaanden rechtstreekse vluchten aan naar Lapland. Vertrek is vanaf Amsterdam en het winterseizoen loopt van medio december 2021 tot eind maart 2022. 
 

 

Voorreservering maken

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie volgend jaar winter dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je, bij beschikbaarheid, als eerste de keuze om de vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer je gewenste vertrekdatum (vanaf december 2021)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend je aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven bekend zijn, controleren we de beschikbaarheid van jouw reis in de gewenste periode en komen we bij je terug met deze informatie. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de winter van 2021/2022 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Wij stellen je graag op de hoogte

Wij informeren je graag zodra het merendeel van ons Lapland aanbod voor winter 2021/2022 boekbaar is op onze website. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort het van ons als eerste zodra jij je droomreis definitief  kunt vastleggen. 


Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel