Voorreservering Lapland

voorreservering lapland

Maak alvast je voorreservering voor Lapland 2019/2020!

Wij zijn op dit moment druk bezig met de planning van de winterreizen in 2019/2020. Een groot deel van de Lapland reizen is inmiddels te boeken. Het volledige programma met de bijbehorende tarieven en vertrekdata zal medio april/mei op deze website zichtbaar zijn.

Is uw favoriete reis nog niet te boeken? Dan kun je als indicatie het huidige winterprogramma nemen. Komend winterseizoen zal Voigt Travel vanaf eind november 2018 wekelijks rechtstreeks met Transavia naar Lapland vliegen en vanaf januari 2019 wekelijks naar Noord-Noorwegen. Vertrek is vanaf Amsterdam en het winterseizoen duurt tot begin april 2019. De luchthavens in Lapland zijn Kuusamo, Rovaniemi, Ivalo, Kittilä en Kiruna. In Noord-Noorwegen is de bestemming Tromsø.

Nieuw dit seizoen is dat Voigt Travel tijdens de voorjaarsvakantie ook vanaf Brussel naar Kuusamo vliegt.
 

 

Voorreservering maken

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie komende winter, dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je als eerste de keuze uw vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer een fictieve vertrekdatum of vul handmatig je gewenste vertrekdatum in (vanaf 25-11-2018)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend jeaanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven van de reizen bekend zijn komen we bij je terug. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de winter van 2018/2019 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel