Voorreservering Lapland

voorreservering lapland

Reserveer nu al je winterreis naar Lapland in 2021/2022

Sta jij ook zo te popelen om weer op reis te gaan? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt nu al je winterreis naar Lapland in 2021/2022 reserveren. Een groot deel van onze reizen is al volledig online te boeken, voor de andere reizen kun je een voorreservering maken. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze reisadviseurs die je graag helpen bij het vinden van een reis die het best past bij uw wensen.
 

Bekijk alle Lapland reizen


Wil jij zeker zijn dat jij jouw droomreis in winter 2021/2022 kunt maken? Dan adviseren wij je om niet te lang te wachten. Er zijn veel winterreizen doorgeschoven van deze winter naar winter 2021/2022 dus vooral de vakantieperiodes raken al aardig vol. We raden je aan om online je (voor)reservering te maken of contact op te nemen met onze reisadviseurs. Wij helpen je graag om jouw droomreis te realiseren.

Voigt Travel biedt in de wintermaanden rechtstreekse vluchten aan naar Lapland. Vertrek is vanaf Amsterdam en het winterseizoen loopt van medio december 2021 tot eind maart 2022. 
 

 

Voorreservering maken

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie volgend jaar winter dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je, bij beschikbaarheid, als eerste de keuze om de vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer je gewenste vertrekdatum (vanaf december 2021)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend je aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven bekend zijn, controleren we de beschikbaarheid van jouw reis in de gewenste periode en komen we bij je terug met deze informatie. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de winter van 2021/2022 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel