Voorreservering Lapland

voorreservering lapland

Maak alvast uw voorreservering voor Lapland 2018/2019!

Wij zijn op dit moment druk bezig met de planning van de winterreizen in 2018/2019. Een groot deel van de Lapland reizen is inmiddels te boeken. Het volledige programma met de bijbehorende tarieven en vertrekdata zal medio april/mei op deze website zichtbaar zijn.

Is uw favoriete reis nog niet te boeken? Dan kunt u als indicatie het huidige winterprogramma nemen. Komend winterseizoen zal Voigt Travel vanaf eind november 2018 wekelijks rechtstreeks met Transavia naar Lapland vliegen en vanaf januari 2019 wekelijks naar Noord-Noorwegen. Vertrek is vanaf Amsterdam en het winterseizoen duurt tot begin april 2019. De luchthavens in Lapland zijn Kuusamo, Rovaniemi, Ivalo, Kittilä en Kiruna. In Noord-Noorwegen is de bestemming Tromsø.

Nieuw dit seizoen is dat Voigt Travel tijdens de voorjaarsvakantie ook vanaf Brussel naar Kuusamo vliegt.
 

 

Voorreservering maken

Mocht u echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie komende winter, dan kunt u al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Maakt u echter een voorreservering, dan informeren we u als eerste en heeft u als eerste de keuze uw vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies uw favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer een fictieve vertrekdatum of vul handmatig uw gewenste vertrekdatum in (vanaf 25-11-2018)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of u specifieke wensen heeft
  5. Verzend uw aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven van de reizen bekend zijn komen we bij u terug. U kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als u er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer u akkoord gaat zullen wij de reis voor u bevestigen zodat u in de winter van 2018/2019 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel