PRINT PAGINA

Winterwonderland weekend Luostotunturi

Wintersport en wellness op een juweel van een plek in Lapland

Dag 1

Dag 1 Welkom in Fins Lapland!

Welkom in Fins Lapland!

Met de rechtstreekse vlucht naar Kittilä en transfer naar hotel Luostotunturi kom je aan op locatie. Check-in en neem de gelegenheid de omgeving te verkennen. Je maakt kennis met de gids en krijgt alle informatie over het programma van dit weekend.

Dag 2

Dag 2 Huskysafari en noorderlicht spotten

Huskysafari en noorderlicht spotten

Nadat je hebt ontbeten ga je onder leiding van de gids de huskyfarm opzoeken. Je wordt opgewacht door een groep enthousiaste husky’s en nadat de gids je alles heeft verteld over het besturen van de slede zal de tocht beginnen. In de slede zul je een prachtige route nemen door de Lapse bossen met uitzicht over de husky’s en de besneeuwde wildernis. Een unieke tocht die je niet snel zult vergeten! In de avond na het diner keer je terug naar de bossen, tijdens een sneeuwschoenwandeling ga je op zoek naar het spectaculaire noorderlicht, ondertussen kun je genieten van warme bessensap en luister je naar de nachtelijke geluiden van het bos.
Duur huskysafari: ca. 2-2,5 uur
Duur noorderlicht jagen: ca. 2,5 uur

Dag 3

Dag 3 Sneeuwscootertocht en vrije tijd

Sneeuwscootertocht en vrije tijd

Vandaag word je wederom na het ontbijt opgehaald voor een dag vol avontuur! Je wordt opgehaald voor een sensationele sneeuwscootersafari. Na een duidelijke instructie over hoe de sneeuwscooter bestuurd moet worden begin je aan de tocht. Je verkent de mooie omgeving van Luosto en rijdt langs de bevroren meren en prachtige uitzichten over de rivieren vallei die te zien zijn vanaf de bergtoppen. Warm ondertussen op door een warm drankje en vervolg daarna de reis terug naar Luosto waar je lekker kunt ontspannen. 
Duur sneeuwscootertocht: ca. 2 uur

Dag 4

Dag 4 Terug naar huis

Terug naar huis

Geniet nog even van het laatste ontbijt en de sfeer van het hotel. Hierna is de transfer naar het vliegveld en ga je met een rugzak vol ervaringen weer terug op een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam.

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
Of e-mail: