PRINT PAGINA

Midweek Granö Beckasin Lodge

Avontuurlijke activiteiten door het sprookjesachtige Lapland

Dag 1

Dag 1 Laat het avontuur maar beginnen!

Laat het avontuur maar beginnen!

Met een vlucht van SAS vlieg je met een overstap op Stockholm naar Umeå, in Zweeds Lapland. Nadat je je bagage hebt opgehaald stap je de transferbus in en word je naar het verblijf gebracht. Bij aankomst maak je gelijk kennis met de gids en ontvang je de thermo overall.
Diner en overnachting in Granö Beckasin.

Dag 2

Dag 2 Bezoek aan een Sámidorp

Bezoek aan een Sámidorp

Vandaag breng je een bezoek aan een Sami Village, een plek midden in de natuur waar je een Sámi rendierhouder en zijn vele rendieren ontmoet. Hij vertelt je over zijn leven als rendierhouder en hij laat je de typische lavvu’s (Lapse tipitent) zien. Ook kun je de rendieren voeren tijdens je bezoek. Tijdens de heerlijke lunch, die geserveerd wordt in een van de lavvu’s, kun je rendiervlees proeven.
Diner en overnachting in Granö Beckasin.
Duur programma: ca. 5 uur

Dag 3

Dag 3 Een heerlijke actieve dag in winterwonderland

Een heerlijke actieve dag in winterwonderland

Klaar voor een actieve dag in de sneeuw? Na een heerlijk Scandinavisch ontbijtbuffet is het tijd om de sneeuwschoenen onder te binden. Je wandelt door dit magische, besneeuwde winterlandschap. De gids vertelt je van alles over wat je tegenkomt. Na een smakelijke lunch in de lodge begin je met de sneeuwscootersafari. De één rijdt en de ander geniet achterop. Je rijdt door bossen en over uitgestrekte meren. Lunch, diner en overnachting in Granö Beckasin.
Duur sneeuwschoenwandeling: ca. 2 uur
Duur sneeuwscootertocht: ca. 3 uur

Dag 4

Dag 4 Prachtige huskysafari en vrije middag

Prachtige huskysafari en vrije middag

Vandaag word je naar de huskyfarm gebracht. Je ontmoet de huskymusher, die je vertelt hoe je de slee het beste kunt besturen. De enthousiaste husky’s willen graag vertrekken! In het begin is het nog even wennen, maar als snel heb je het onder de knie en kun je genieten van de stilte en prachtige uitzichten onderweg. Rest van de dag vrij te besteden. Je kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling maken door het reusachtige dennenbos rondom de lodge. Lunch, diner en overnachting in Granö Beckasin.
Duur programma: ca. 3 uur

Dag 5

Dag 5 Terug naar huis

Terug naar huis

Alweer de laatste dag in Zweeds Lapland. Geniet nog even van een laatste blik over de bossen en de rivier midden in de natuur voordat je teruggebracht wordt naar de luchthaven.

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: 035 699 0322
Of e-mail: