Singlereizen

"Lapland beleven met een gezellige groep gelijkgestemde singles"

lapland-singlereizen-header
hanna-i-lapland

Hanna Ikonen

"In de avond praat u voor het haardvuur na over een heerlijke actieve dag"

"Lapland beleven met een gezellige groep alleengaande reizigers? Boek dan een singlesreis! Tijdens onze singlereizen Lapland ontmoet u niet alleen leuke mensen die net als u passie hebben voor reizen en bijzondere bestemmingen, er gaat ook een wereld voor u open over het leven in Fins Lapland. Tijdens de singlereizen verblijft u in het gezellige Salla of in de knusse Villa Otsolinna, in de bossen rond Ruka-Kuusamo. Heerlijke accommodaties waar persoonlijke aandacht belangrijke waarden zijn. Niet alleen de villa en bungalows zijn kleinschalig, ook met het aantal reizigers per groep houdt Voigt Travel rekening. We weten uit ervaring van eerdere singlereizen Lapland dat dat erg gewaardeerd wordt. Bovendien leent een bestemming als Lapland zich ook voor kleine groepen.

Een singlereis Lapland is natuurlijk niets zonder excursies. Ga dus samen met de andere singles mee op een huskysafari, sneeuwscootertocht of rendiersafari. Of wat te denken van een excursie waarbij jullie op zoek gaan naar het noorderlicht. Hopelijk laat aurora borealis zich van z’n beste kant zien! ’s Avonds kunt u voor het haardvuur onder het genot van een drankje heerlijk napraten over de actieve dag. Speciaal voor singles heeft Voigt Travel een weekend, midweek en een weekreis samengesteld. Vindt u een week dus te lang, dan kunt u er ook voor kiezen om 4 of 5 dagen op reis te gaan. Of ga voor een groepsrondreis.
 

Naast de speciale singlereizen, gericht op reizigers die alleen reizen, heeft Voigt Travel namelijk ook een groot aanbod met groepsrondreizen. Net als de singlereizen zijn ook deze groepsreizen in Lapland uitermate geschikt voor singles. De rondreizen hebben een ervaren reisleider en net als bij de singlereizen, zijn de groepen kleinschalig. Neem dus ook een kijkje bij de groepsreizen Lapland."

2 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Singlereis
  8 dagen, groepsreis, v.a. € 1.695 p.p.

  Otsolinna Singles

  otsolinna-singles-thumb
 • Singlereis
  8 dagen, groepsreis, v.a. € 1.395 p.p.

  Winterwonderland® week Singles

  winterwonderlandweek-singles-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
NoorderlichtApp Speciale app met tips, webcams en verwachtingen
noorderlichtapp
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Lapland
vliegen-transavia-scandinavie