Rondreizen

"Ontdek de highlights van het Pure Noorden tijdens een rondreis"

lapland-rondreizen-header
marloes-meijer-noorderlicht

Marloes Meijer

"Een kennismaking met het Pure Noorden waarin alle hoogtepunten aangedaan worden"

"Bent u op zoek naar een kennismaking met het Pure Noorden waarin alle hoogtepunten aangedaan worden? Boek dan één van de rondreizen Lapland in de winter. De meeste reizen worden bovendien gecombineerd met Noord-Noorwegen, waardoor u niet alleen het mooiste van Lapland ziet, maar van heel Noord-Scandinavië. Dit gebied wordt niet voor niets winterwonderland genoemd. Denk aan een huskysafari of rendiertocht in Lapland, een tocht met de Hurtigruten langs de kust van Noord-Noorwegen en zelfs een bezoek aan een winterse Noordkaap, het is allemaal mogelijk. 

Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit verschillende soorten rondreizen Lapland. Wilt u alles zelf ervaren? Kies dan voor een individuele rondreis. Gaat u liever mee met een groep gelijkgestemde reizigers? Dan is één van onze rondreizen onder begeleiding van de ervaren Voigt Travel reisleiders de beste keuze! Het grote voordeel van de groepsrondreizen is dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze reisleiders komen al jaren in Lapland en Noord-Noorwegen en kennen Scandinavië dan ook als geen ander. Zij nemen nu graag mee naar de mooiste plekken. En ondertussen... houden zij voor u de kans op het noorderlicht in de gaten. Wilt u er echt alles aan doen om het noorderlicht in Lapland te zien? Ga dan mee op één van de noorderlichtreizen. Welke groepsreis u ook kiest, uw reisleider voorziet u continu van de meest uiteenlopende informatie, zodat u na uw vakantie als echte Pure Noorden kenner terugkeert naar huis!
 

Of u nu op eigen houtje door Lapland reist, of dat u met een groepsreis op pad gaat, een rondreis in Lapland en Noord-Noorwegen is altijd tot in de puntjes verzorgd. Voigt Travel heeft aan alles gedacht zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. En uiteraard kunt u er altijd nog voor kiezen om de rondreizen aan te vullen met leuke excursies."

 • Noorderlichtreizen

  Met noorderlichtexperts op jacht naar het noorderlicht in Lapland

  lapland-rondreizen-noorderlicht-promo
 • Groepsrondreizen

  Groepsreizen Lapland naar de mooiste plekken boven de poolcirkel

  lapland-rondreizen-groepsreizen-promo
 • Individuele rondreizen

  Creëer jouw droomreis aan de hand van onze arrangementen

  lapland-rondreizen-individueel-promo

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Lapland
vliegen-transavia-scandinavie