Vind uw reis naar Lapland

vakantie lapland

Hoe vind ik mijn droomreis naar Lapland?

Een droomreis naar Lapland boeken bij Voigt Travel? We kunnen het ons voorstellen dat u door ons uitgebreide aanbod met prachtige reizen het besneeuwde bos niet meer ziet. We helpen u graag op weg. Mocht u graag persoonlijk advies krijgen, dan kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met onze reisspecialisten. Zij weten alles over Lapland en zijn er zelf meerdere keren geweest.
 

Voigt Travel ontzorgt. Alle winterreizen van Voigt Travel zijn daarom inclusief een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam, retourtransfers van de luchthaven naar uw verblijf en het gewenste aantal overnachtingen in een hotel, lodge, bungalow of appartement. Dit zijn alle reizen die genoemd staan onder Lapland Avontuur en Winterwonderland. Deze arrangementen zijn verder uit te breiden met excursies, een skipakket en bijvoorbeeld elke avond diner of halfpension. U houdt dus grotendeels zelf de regie over de week.
 

Sommige arrangementen zijn verder uitgebreid: er wordt de hele week voor u gekookt en er is vrijwel elke dag een excursie of activiteit waar u met een klein groepje medereizigers aan deelneemt. Dit zijn de arrangementen die vallen onder Lapland Actief en Lodges in Lapland. Voigt Travel heeft er bij deze reizen al voor gezorgd dat wanneer u eenmaal ter plaatse bent, u helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken!

vakantie lapland

Kiest u liever voor een geheel georganiseerde rondreis naar Lapland en/of Noord-Noorwegen onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider? Dan bent u aan het juiste adres bij onze Rondreizen. U wordt altijd begeleidt door één van onze ervaren Voigt Travel reisleiders. Zij nemen u mee op sleeptouw en voorzien u van alle informatie en ‘insider’ tips. Uiteraard houden zij ook de noorderlicht kansen voor u in de gaten!
Wanneer u de voorkeur heeft voor een korte reis van 4 of 5 dagen, dan kiest u voor Short Breaks. Hier vindt u zowel complete reizen als vakanties waarbij u zelf de excureis kiest.
 

In de keuze voor uw reis naar Lapland is vooral het type verblijf en de sfeer op de locatie bepalend. Er zijn plekken helemaal in de ‘middle of nowhere’ met in een straal van 30 km helemaal niets, maar ook plekken die wel iets weghebben van een piepklein skidorp: met skihellingen, wat restaurants, een paar hotels en enkele winkeltjes en een supermarkt.
 

De natuur is echt overal even overweldigend en de kans om het noorderlicht te zien is ook even groot, net als het feit dat u echt overal die mooie excursies kunt maken. Dus laat het in elk geval daar niet van afhangen, dat komt goed, daar kunt u van op aan!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel