Op vakantie naar Lapland in november
Lapland in november

Op vakantie naar Lapland in november

In Lapland valt deze maand vaak pas voor het eerst echt serieuze sneeuw die voor het dikke pak zorgt die we kennen van de foto’s. Na de korte zomerperiode, die grofweg van juni tot begin september duurt, begint in Lapland in november alles weer op gang te komen. Eind november gaan de deuren van de meeste safaribedrijven weer open en is de winter ook voor reizigers officieel begonnen. Voigt Travel biedt reizen naar Lapland aan vanaf de maand december.

Ben je op zoek naar een rustige periode in het Pure Noorden en wil je genieten van kraakverse sneeuw? In november bieden wij dit jaar nog geen reizen aan naar Lapland, maar wel in de maand december. In december Lapland bezoeken staat garant voor een aangename tijd. Een mooie bijkomstigheid: de husky’s zijn nog niet vermoeid na een zwaar seizoen. Ook kun je kiezen om juist laat in het winterseizoen te gaan naar Lapland, in de maand maart bijvoorbeeld.
 


 

Voor rustzoekers

Zoek je een rustige peirode om op vakantie te gaan naar Lapland? Met Voigt Travel kun je wel laat in het winterseizoen Lapland bezoeken, bijvoorbeeld in de maand maart. Fijne bijkomstigheid is dat de dagen dan alweer wat langer worden, waardoor je wat meer daglicht zult ervaren. Ook liggen de temperaturen over het algemeen alweer iets hoger, maar zul je nog wel kunnen genieten van een winters landschap.

lapland in november 

Skiën op lege pistes

Groene pistes in de Alpen? Niets van dat alles in Lapland. In de wintersportplaatsen Levi en Ylläs kan er eind november al volop geskied worden. Sterker nog, in Levi vindt ieder jaar in november het wereldkampioenschap alpineskiën plaats. Als dat geen bewijs is voor uitstekende skipistes? Via Voigt Travel neem je gratis je eigen ski's mee naar Lapland, veel gemakkelijker kan niet.

lapland vakantie november 

Lapland reis in het laagseizoen

Naar Lapland op vakantie in het laagseizoen? Zoek zelf uw favoriete reis door in ons Lapland aanbod het type reis en bij vertrekdatum een dag in november te selecteren, of geef uw wensen telefonisch aan ons door via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl. Vanwege de vroege winter en de kans op sneeuw te vergroten worden er pas reizen vanaf december aangeboden.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel