Hulp bij het boeken van een Lapland reis
Boeken bij Voigt Travel

Hulp bij het boeken van een Lapland reis

Heb je een zetje in de juiste richting nodig en wil je graag weten wat voor type reizen Voigt Travel naar Lapland heeft? Bekijk dan onze uitleg hoe je je droomreis naar Lapland vindt.
 

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt op 5 manieren een reis boeken:

  1. Gemakkelijk en snel online, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  2. Je kunt (op afspraak) langskomen in onze inspiratieruimte bij ons kantoor in Naarden
  3. Via onze persoonlijk reisspecialist die bij je langskomt op een moment en locatie die voor je schikt
  4. Telefonisch, via 035 - 699 0322, ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur (van oktober t/m maart zijn wij iedere zaterdag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur)
  5. Per e-mail via info@voigt-travel.nl

Kan ik ook een optie nemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Een optie is vrijblijvend en meestal geldig voor 7 dagen of in overleg af te stemmen. Wij hebben daar wel al jouw gegevens voor nodig. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of online een reservering maken en bij de opmerkingen duidelijk aangeven dat het om een optionele reservering gaat. Je krijgt dan van ons een optiebevestiging per e-mail toegestuurd met een referentienummer en een optietermijn. Vermeld dit referentienummer als je contact met ons hebt over de optie.

Welke gegevens heb ik nodig?

Zorg ervoor dat je van alle reizigers (de gegevens uit) het paspoort of identiteitsbewijs bij de hand hebt als je de reis gaat reserveren. De persoonsgegevens dienen te worden opgegeven zoals vermeld in het paspoort. De eerste officiële voornaam en je achternaam (meisjesnaam) op de vluchtbevestiging dienen overeen te komen met de gegevens in je paspoort.

Wat is 'op aanvraag'?

Als een reis op aanvraag is, dan is deze niet meer beschikbaar. Wij kunnen echter wel nog proberen om extra voorraad (kamers, vliegtuigstoelen) voor je aan te vragen bij onze leveranciers (hotel of luchtvaartmaatschappij). Zo'n aanvraag neemt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen in beslag. Wanneer een aanvraag wordt gehonoreerd, dan is er direct sprake van een definitieve boeking.

Krijg ik een prijsberekening?

Het is technisch (nog) niet mogelijk om een automatische prijsberekening voor je te maken. De reissom staat echter duidelijk vermeld bij tarieven en vertrekdata. Wij garanderen je de reissom die gepubliceerd is. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Mocht je twijfelen, dan kun je te allen tijde eerst om een prijsopgave vragen via het contactformulier.

Kan ik reserveren voor volgend jaar?

Je kunt altijd een reservering maken voor volgend seizoen door het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een willekeurige vertrekdatum en bij de opmerkingen duidelijk aan te geven dat het om een voorreservering gaat. De voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Zodra de productie van het nieuwe seizoen helemaal is afgerond, zullen wij contact met je opnemen over de definitieve vertrekdatum en de bijbehorende reissom. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis bevestigen. Indien je ervan af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen.

(Sneeuwscooter)verzekeringen?

Voigt Travel werkt nauw samen met Allianz Global Assistance. Het is mogelijk om via Voigt Travel een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je bij de Lapland reizen het eigen risico bij het sneeuwscooteren volledig afkopen. Lees hier meer informatie.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel