Verblijf in Villa Rukan Huurre
Villa Rukan Huurre

Verblijf in Villa Rukan Huurre

Villa Rukan Huurre bevindt zich nabij het plaatsje Ruka.
 

Villa Rukan Huurre

Sfeer
De kleine wintersportplaats Ruka-Kuusamo ligt net iets onder de poolcirkel, aan de ruige oostkant van Lapland, dichtbij de Russische grens. De Finnen zelf komen hier heel graag voor mooie trektochten op sneeuwschoenen, langlauflatten of op de sneeuwscooter, maar ook om een weekend te skiën. Op de heuvel bij Ruka, de Rukatunturi, zijn namelijk bijna 40 afdalingen en als skiër of snowboarder kun je hier je hart ophalen: poedersneeuw, geen rijen bij de lift en de pistes zijn verlicht dus ook 's avonds kun je hier terecht. Aan de voet van deze heuvel liggen enkele hotels, restaurants, cafés en winkeltjes. De natuur in deze omgeving behoort tot de mooiste van Finland. Hier logeren, dat is het échte Lapland gevoel!

Ligging
De bungalow ligt in het kleinschalige Iisakki Village op ca. 10 minuten rijden van Ruka. Je waant je hier in een echt winterwonderland en stapt zo naar buiten de prachtige natuur in. Op loopafstand bevindt zich een mooi meer waar je het noorderlicht goed kunt zien als dit bijzondere natuurspektakel zich laat bewonderen! Voor de safari’s word je altijd opgehaald en weer thuisgebracht door een transfer.

Faciliteiten
Villa Rukan Huurre is een prachtig en ruim typisch Finse bungalow gemaakt van boomstammen en hout. De 2-onder-1 kap bungalow beschikt over 4 slaapkamers en een aparte loft met nog twee slaapplaatsen. De grote woonkamers met open keuken zorgen er voor dat je je tijd goed kunt doorbrengen met het hele reisgezelschap en op loopafstand vind je het restaurant waar het ontbijt en diner voor je worden geserveerd. Het halfpension is vooraf bij Voigt Travel bij te boeken. Een Finse bungalow zou niet Fins zijn als er geen sauna zou zijn, dus natuurlijk beschik je ook over een privé sauna!

Lijkt Villa Rukan Huurre je wel wat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


 

Villa Rukan Huurre

Villa Rukan Huurre

Villa Rukan Huurre

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel