Individuele rondreizen

"Reis langs meerdere hoogtepunten tijdens een rondreis in Scandinavië"

lapland-rondreizen-individueel-header
renee-r-lapland

Renee Rikhof

"Tijdens een rondreis komt u erachter hoe divers het noorden van Europa is"

"Op vakantie naar Lapland verveelt echt nooit. Dat kan natuurlijk tijdens de Lapland reizen waarbij u een week lang in een bungalow of appartement zit. Maar wilt u meer van het Pure Noorden van Scandinavië zien, dan kunt u ook kiezen voor de individuele rondreizen Lapland. Tijdens een rondreis komt u erachter hoe divers het noorden van Europa eigenlijk is. Zo hebben de Sami in Lapland en Noord-Noorwegen elk hun eigen gebruiken. Kies voor een individuele fly & drive rondreis met een huurauto of transfers.

Eén van de mooiste wijze van reizen is geheel individueel met een huurauto, óók in de winter! In tegenstelling tot vroeger, toen je met een verplichte overstap de gehele dag onderweg was, bent u nu binnen 3 uur op bestemming. Na aankomst in Lapland staat u binnen enkele minuten voor de verhuurbalie en kan het avontuur beginnen. Een snellere start van de wintervakantie is niet mogelijk. Bang voor gladde wegen hoeft u niet te zijn. De schitterende wegen zijn goed onderhouden en de huurauto is voorzien van spijkerbanden ('spikes') zoals de Scandinaviërs dat gebruiken in de wintermaanden. Ontdek de spectaculaire sneeuwlandschappen van Zweeds en Fins Lapland en de Noorse fjorden, stop op de plaatsen en bekijk de bezienswaardigheden die u juist zélf wilt bezoeken.
 

Wilt u liever niet zelf met een auto op pad? Bij Voigt Travel kunt u ook kiezen voor individuele rondreizen waarbij u gebruik maakt van transfers. Maak bijvoorbeeld de prachtige reis door het Zweedse hooggebergte, een route langs bevroren bergmeren. Wat voor rondreis u ook kiest, de unieke excursies maken de reis helemaal af. Ga mee met de husky’s, stap op de sneeuwscooter of gooi een hengeltje uit en ga ijsvissen. Proef het echte Winterwonderland!"

3 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Inclusief autohuur
  8 dagen, v.a. € 1.395 p.p.

  Winterwonderland® fly & drive

  winterwonderland-fly-drive-thumb
 • Inclusief autohuur
  8 dagen, v.a. € 1.895 p.p.

  Grenzeloos Lapland fly & drive

  grenzeloos-lapland-flydrive-thumb2
 • Inclusief transfers
  8 dagen, v.a. € 2.845 p.p.

  Rondreis door het land van de Sami

  rondreis-land-sami-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
NoorderlichtApp Speciale app met tips, webcams en verwachtingen
noorderlichtapp
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Lapland
vliegen-transavia-scandinavie