Incentive Lapland: bedrijfsuitjes en personeelsreizen
Reizen op maat Op reis met je bedrijf of relaties

Incentive Lapland: bedrijfsuitjes en personeelsreizen

Een jubileum met het bedrijf? Op zoek naar een ultieme teambuilding ervaring? Of wil je gewoon een onvergetelijke reis ervaren? Voor incentive Lapland reizen ben je bij Voigt Travel aan het juiste adres. Wij organiseren al jaren reizen naar het Pure Noorden voor bedrijven, relaties of grotere gezelschappen. Naar aanleiding van jouw wensen en onze ervaring stellen wij het ultieme programma op maat voor jouw Lapland incentive reis samen. Voigt Travel zorgt voor een bedrijfsreis waar je het jaren later nog over hebt! Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar incentives@voigt-travel.nl.
 

Vlucht

Liever geen week het kantoor sluiten of vrije dagen opnemen? Geen probleem! Voigt Travel vlieg je in samenwerking met Transavia rechtstreeks, in nog geen 3 uur naar Fins Lapland. Je vliegt op donderdag of op zondag waardoor je in de gelegenheid bent om zowel een weekend- als een midweek af te reizen naar Lapland.
 

Verblijf

In Lapland zijn volop prachtige accommodaties waar je kunt verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties voor een incentive Lapland. Verblijven in een lodge, een hotel of overnacht je liever in een wildernishut? Indien gewenst verzorgen wij op elke locatie de maaltijden voor jou.
 

Activiteiten

Sneeuwscootertocht vanaf luchthaven
Waarom per bus naar je locatie afreizen als het ook per sneeuwscooter kan!? Direct na aankomst op de luchthaven hijs je je in een thermo overall en start je met een sneeuwscootertocht door het winterwonderland. Indien gewenst organiseren wij onderweg voor je een lunch bij het kampvuur.
 

Meerdaagse sneeuwscootertocht
Na een uitgebreide instructie ga je op pad met de sneeuwscooter. Je rijdt door de besneeuwde bossen en de uitgestrekte meren. Aan het einde van de dag kom je bij een wildernisverblijf aan, waar de sauna al voor je is opgestookt. Na de sauna heb je een uitgebreid diner en kun je onder het genot van een drankje de ervaringen bespreken. Na een goede nachtrust en ontbijt stap je weer op de sneeuwscooter terug naar je eigen verblijf. Voor de echte diehards/avonturiers kunnen we een sneeuwscooterexpeditie organiseren waarbij je edere nacht op een andere locatie in de wildernis verblijft.
 

Winter Olympics
Naar Lapland voor teambuilding? Dat kan! In teams ga je de strijd met elkaar aan met diverse wildernisactiviteiten. Wie wint de race op de stepslede? Welk vuur brand als eerste? Wie kan er net zo goed lasso gooien als een echte Sami?

Wil je liever de strijd individueel met elkaar aangaan, organiseren wij graag een race met Stiga sledes. Op de skipiste is een parcours uitgezet waar je van af gaat. De snelste tijd wint natuurlijk een prijs. Ondertussen wordt er onderaan de piste gedanst op de muziek van de speciaal ingehuurde DJ.
 

Speciaal diner
Met de husky’s of een sneeuwscooter rijd je naar een afgelegen hut in het besneeuwde landschap. Bij aankomst staat er een drankje en snack voor je klaar bij het kampvuur. Indien gewenst kun je eerst nog gebruik maken van de traditionele sauna en een duik in een ijswak voor je aanschuift bij het diner. Het diner bestaat uit traditionele gerechten met rendier of zalm en wordt geserveerd in een met kaarsverlichte ruimte.
 

Rally rijden op het ijs
Met een BMW ga je het ijs op. Eerst mag je een ronde meerijden met een echte ‘pro’. Na deze instructie is het tijd om zelf het stuur over te nemen en het parcours te gaan verkennen. Je eindigt deze activiteit met een onderlinge wedstrijd. Wie is de snelste bestuurder?

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel