Reizen op maat Op reis met uw bedrijf of relaties

incentive lapland reizen

Incentive Lapland: bedrijfsuitjes en personeelsreizen

Een jubileum met het bedrijf? Op zoek naar een ultieme teambuilding ervaring? Of wilt u gewoon een onvergetelijke reis ervaren? Voor incentive Lapland reizen bent u bij Voigt Travel aan het juiste adres. Wij organiseren al jaren reizen naar het Pure Noorden voor bedrijven, relaties of grotere gezelschappen. Naar aanleiding van uw wensen en onze ervaring stellen wij het ultieme programma op maat voor uw Lapland incentive reis samen. Voigt Travel zorgt voor een bedrijfsreis waar u het jaren later nog over heeft! Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar incentives@voigt-travel.nl.
 

Vlucht

Liever geen week het kantoor sluiten of vrije dagen opnemen? Geen probleem! Voigt Travel vliegt u in samenwerking met Transavia rechtstreeks, in nog geen 3 uur naar Fins Lapland. U vliegt op donderdag of op zondag waardoor u in de gelegenheid bent om zowel een weekend- als een midweek af te reizen naar Lapland.
 

Verblijf

In Lapland zijn volop prachtige accommodaties waar u kunt verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties voor een incentive Lapland. Verblijven in een lodge, een hotel of overnacht u liever in een wildernishut? Indien gewenst verzorgen wij op elke locatie de maaltijden voor u.
 

Activiteiten

Sneeuwscootertocht vanaf luchthaven
Waarom per bus naar uw locatie afreizen als het ook per sneeuwscooter kan!? Direct na aankomst op de luchthaven hijst u zich in een thermo overall en start u met een sneeuwscootertocht door het winterwonderland. Indien gewenst organiseren wij onderweg voor u een lunch bij het kampvuur.
 

Meerdaagse sneeuwscootertocht
Na een uitgebreide instructie gaat u op pad met de sneeuwscooter. U rijdt door de besneeuwde bossen en de uitgestrekte meren. Aan het einde van de dag komt u bij een wildernisverblijf aan, waar de sauna al voor u is opgestookt. Na de sauna heeft u een uitgebreid diner en kunt u onder het genot van een drankje de ervaringen bespreken. Na een goede nachtrust en ontbijt stapt u weer op de sneeuwscooter terug naar uw eigen verblijf. Voor de echte diehards/avonturiers kunnen we een sneeuwscooterexpeditie organiseren waarbij u iedere nacht op een andere locatie in de wildernis verblijft.
 

Winter Olympics
Naar Lapland voor teambuilding? Dat kan! In teams gaat u de strijd met elkaar aan met diverse wildernisactiviteiten. Wie wint de race op de stepslede? Welk vuur brand als eerste? Wie kan er net zo goed lasso gooien als een echte Sami?

Wilt u liever de strijd individueel met elkaar aangaan, organiseren wij graag een race met Stiga sledes. Op de skipiste is een parcours uitgezet waar u van af gaat. De snelste tijd wint natuurlijk een prijs. Ondertussen wordt er onderaan de piste gedanst op de muziek van de speciaal ingehuurde DJ.
 

Speciaal diner
Met de husky’s of een sneeuwscooter rijdt u naar een afgelegen hut in het besneeuwde landschap. Bij aankomst staat er een drankje en snack voor u klaar bij het kampvuur. Indien gewenst kunt u eerst nog gebruik maken van de traditionele sauna en een duik in een ijswak voor u aanschuift bij het diner. Het diner bestaat uit traditionele gerechten met rendier of zalm en wordt geserveerd in een met kaarsverlichte ruimte.
 

Rally rijden op het ijs
Met een BMW gaat u het ijs op. Eerst mag u een ronde meerijden met een echte ‘pro’. Na deze instructie is het tijd om zelf het stuur over te nemen en het parcours te gaan verkennen. U eindigt deze activiteit met een onderlinge wedstrijd. Wie is de snelste bestuurder?

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel