Groepsreizen

"Groepsreizen Lapland naar de mooiste plekken boven de poolcirkel"

lapland-rondreizen-groepsreizen-header
leonie-wisse-lapland

Léonie Wisse-de Waal

"Ontspannen op groepsreis door Lapland met deskundige reisleiding"

"Ontspannen op reis door Winterwonderland Lapland met ervaren en deskundige reisleiding, die alle logistieke zaken regelt en je voorziet van toeristische informatie? Boek dan één van de prachtige groepsreizen Lapland van Voigt Travel. Iedere reis Lapland heeft zijn specifieke hoogtepunten in de wildernis van Noord-Scandinavië. De groepsrondreizen gaan verder dan één regio. Je beleeft de winter van het Pure Noorden op z’n best. Bijvoorbeeld tijdens de combinatie Fins en Zweeds Finland met Noorwegen, totaal verschillend qua natuur en cultuur.

Bezoek tijdens de groepsreizen Lapland en Noord-Noorwegen de mooiste gebieden, waaronder de betoverende Lofoten-eilanden. Een magische bestemming die in de winter haar ware aard laat zien. De fjorden zijn dan fotogenieker dan ooit. Of wat te denken van een bezoek aan de Noordkaap? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om gewoon in Lapland te blijven en vanuit één accommodatie allerlei winterse activiteiten beleven. Ga mee met een huskysafari, voel de pk’s van een sneeuwscooter en ontdek hoe leuk het is om te sneeuwschoenwandelen in de bossen en door de heuvels van Fins Lapland. En altijd reist het noorderlicht met je mee!
 

Gedurende een groepsreis Lapland word je volledig in de watten gelegd en de ervaren reisleider kan je alles vertellen over de gebieden ten noorden van de poolcirkel. De groepen zijn bij Voigt Travel altijd klein, zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is. Het reizen met gelijkgestemde reizigers maakt het helemaal af. Plezier, bewondering en een unieke ervaring. Dat hebben alle groepsreizen gemeen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de juiste groepsreis kiezen. Ga je met ons mee?"

2 mooie Lapland reizen gevonden

 • Nederlandse reisleider Gegarandeerd
  8 dagen, groepsreis, v.a. € 1.995 p.p.

  Rondreis Dwars door Lapland

  rondreis-dwars-door-lapland-thumb3
 • Nederlandse reisleider
  8 dagen, groepsreis, v.a. € 1.985 p.p.

  Groepsreis Luppolinna Lodge

  groepsreis-luppolinna-lodge-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Lapland
vliegen-transavia-scandinavie