Groepsrondreizen

"Groepsreizen Lapland naar de mooiste plekken boven de poolcirkel"

lapland-rondreizen-groepsreizen-header
leonie-wisse-lapland

Léonie Wisse-de Waal

"Ontspannen op groepsreis door Lapland met deskundige reisleiding"

"Ontspannen op reis door Winterwonderland Lapland met ervaren en deskundige reisleiding, die alle logistieke zaken regelt en u voorziet van toeristische informatie? Boek dan één van de prachtige groepsreizen Lapland van Voigt Travel. Iedere groepsrondreis Lapland hebben ieder hun specifieke hoogtepunten in de wildernis van Noord-Scandinavië. De groepsrondreizen gaan verder dan één regio. U beleeft de winter van het Pure Noorden op z’n best. Bijvoorbeeld tijdens de combinatie Fins en Zweeds Finland met Noorwegen, totaal verschillend qua natuur en cultuur.

Vaar tijdens de groepsreizen Lapland en Noord-Noorwegen mee op het Hurtigruten schip en bezoek de betoverende Lofoten-eilanden. Een magische bestemming die in de winter haar ware aard laat zien. De fjorden zijn dan fotogenieker dan ooit. Of wat te denken van een bezoek aan het Noordkaap? Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gewoon in Lapland te blijven. Ga mee met een huskysafari, voel de pk’s van een sneeuwscooter en ontdek hoe leuk het is om te sneeuwschoenwandelen in de bossen en door de heuvels van Fins Lapland. Reis dwars door Lapland of ga mee met een cruise over de Botnische golf met een ijsbreker. De enige plek ter wereld waar dit mogelijk is. En altijd reist het noorderlicht met u mee!
 

Gedurende een groepsrondreis Lapland wordt u volledig in de watten gelegd en de ervaren reisleider kan u alles vertellen over de gebieden ten noorden van de poolcirkel. De groepen zijn bij Voigt Travel altijd klein, zodat er veel persoonlijke aandacht voor u is. Het reizen met gelijkgestemde reizigers maakt het helemaal af. Plezier, bewondering en een unieke ervaring. Dat hebben alle groepsreizen gemeen. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de juiste groepsreis kiezen. Gaat u met ons mee?"

1 mooie Lapland reis gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

  • Nederlandse reisleider
    8 dagen, groepsreis, v.a. € 1.895 p.p.

    Rondreis Dwars door Lapland

    rondreis-dwars-door-lapland-thumb3

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Thermo uitrusting Gratis thermo-overall, winterlaarzen, handschoenen gebruiken
extravoigt-thermo-kleding
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
Rechtstreeks vliegen 5 bestemmingen in Lapland
vliegen-transavia-scandinavie