4 dagen Lapland

4 dagen Lapland

4-daagse lapland

Lang weekend Lapland in de winter

"Lapland, dat ligt toch helemaal in het uiterste noorden van Scandinavië?" Dat klopt, Lapland beslaat het noordelijkste deel van de landen Noorwegen, Zweden en Finland. "Dan duurt het vast heel lang om daar te komen in de winter?" Nee, dat is een groot misverstand. Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel vanaf Amsterdam naar Lapland sta je al in slechts 3 uur in de verse sneeuw van Lapland. En daarom is Fins Lapland in het bijzonder een heerlijke bestemming voor 4 dagen Lapland! Heb je niet veel vakantiedagen, maar wil je toch graag een lang weekend naar de sneeuw? Denk dan eens aan een 4-daagse reis Lapland.

Dankzij de vroege heenvlucht op donderdag kun je echt alles uit een lang weekend Lapland halen. Je komt aan het eind van de ochtend aan in het Pure Noorden, waardoor je in de middag al op een sneeuwscooter kunt zitten. En mogelijk dat je op de eerste dag al het noorderlicht aan de hemel ziet dansen. Tijdens de 4 dagen Lapland is het mogelijk om aan alle bijzondere safari's deel te nemen. Denk aan een huskysafari, rendiertocht, langlaufen, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen. En natuurlijk een sneeuwscootertocht, waarvan je in Ruka-Kuusamo een 1 à 2 uur durende introductietocht al extra bij je Lapland weekend krijgt. De 4-daagse reizen vinden onder andere plaats in Ruka-Kuusamo en Ylläs, populaire skiresorts in Lapland. Neem dus je ski's (gratis) mee aan boord en maak kennis met wintersport in Lapland!

4 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 4-daagse Lapland reizen. Ga bijvoorbeeld naar Ruka of Ylläs, de grootste wintersportgebieden in Lapland. In deze gezellige plaatsen kun je overdag mee met een typische Lapse safari en ’s avonds nog heerlijk een paar uur skiën. De skipistes in Lapland zijn namelijk dankzij de verlichting tot laat open. Liever verblijven in the middle of nowhere? Boek dan 4 dagen Lapland in een prachtige lodge!

Bekijk hieronder al onze reizen van 4 dagen, zoek zelf je favoriete weekend (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '4 dagen' te selecteren), of geef je wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.

Op naar Lapland!

 • Sleeplift voor de deur
  Weekend Ruka AurinkoRinne4 dagen ruka lapland
 • Beste skiresort van Lapland
  Weekend RukaSuites 4 dagen ruka
 • Luxe vakantiehuis
  Weekend MastonAitio bungalows Ruka 4 dagen lapland ruka
 • Romantisch en traditionele lodge
  Weekend Papin Talo Lodge lapland 4 dagen
 • Prachtige houten lodge
  Weekend Isokenkäisten Klubi Lodge 4 dagen lapland
 • Korte actieve vakantie
  Weekend Ollila Lodge Weekend Ollila Lodge
 • Excursies ingebrepen
  Weekend Granö Beckasin Lodge Weekend Granö Beckasin Lodge
 • Weekend bruisend Lapland
  Winterwonderland weekend Rukahovi Winterwonderland weekend Rukahovi
 • Modern appartement
  Weekend RukaValley Weekend RukaValley
 • Puur winterwonderland
  Weekend Special Sallatunturin Tuvat Weekend Special Sallatunturin Tuvat
 • Stijlvol hotel
  Weekend Hotel Rukatonttu Weekend Hotel Rukatonttu

Bijzonder overnachten

De 4-daagse reis Lapland in het kort

Hoe ziet een korte reis naar Lapland eruit? Het lange weekend Lapland begint op donderdag op Schiphol, waar je allereerst al voordelig je auto heeft kunnen parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht sta je ongeveer 3 uur later met de voeten in de sneeuw. Vanaf luchthaven Kuusamo word je naar je accommodatie gebracht, maar niet voordat je tijdens de uitleg over het safariprogramma ook je thermo-kleding en snowboots in ontvangst heeft genomen. Afhankelijk van je voorkeuren neem je de komende dagen deel aan heerlijke excursies. Op zondag word je weer bij je bungalow, appartement of hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Je bent 4 dagen in Lapland, maar het voelt alsof je een hele week bent weggeweest!

Tip: ga je liever een dag langer naar Lapland? Voigt Travel heeft ook midweken waarbij je op zondag naar Lapland vliegt en donderdag terugkomt. Tijdens deze 5-daagse reizen ben je dus één dag langer in Fins Lapland, maar deze reizen zijn in prijs voordeliger dan de weekendjes. 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel