Weekend Lapland

4 dagen lapland

4 dagen Lapland: lang weekend weg in de winter

"Lapland, dat ligt toch helemaal in het uiterste noorden van Scandinavië?" Dat klopt, Lapland beslaat het noordelijkste deel van de landen Noorwegen, Zweden en Finland. En zelfs een klein deel van Rusland. "Dan duurt het vast heel lang om daar te komen in de winter?" Nee, dat is een groot misverstand. Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel vanaf Amsterdam naar Lapland staat u al in slechts 3 uur in de verse sneeuw van Lapland. En daarom is Fins Lapland in het bijzonder een heerlijke bestemming voor 4 dagen Lapland! Heeft u niet veel vakantiedagen, maar wilt u toch graag een lang weekend naar de sneeuw? Denk dan eens aan een 4-daagse reis Lapland.

Dankzij de vroege heenvlucht op donderdag kunt u echt alles uit een lang weekend Lapland halen. U komt aan het eind van de ochtend aan in het Pure Noorden, waardoor u in de middag al op een sneeuwscooter kunt zitten. En mogelijk dat u op de eerste dag al het noorderlicht aan de hemel ziet dansen. Tijdens de 4 dagen Lapland is het mogelijk om aan alle bijzondere safari's deel te nemen. Denk aan een huskysafari, rendiertocht, langlaufen, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen. En natuurlijk een sneeuwscootertocht, waarvan u een 1 a 2 uur durende introductietocht al extra bij uw Lapland weekend krijgt. De 4-daagse reizen vinden plaats in Ruka-Kuusamo, een populair skiresort in Oost-Lapland. Neem dus uw ski's (gratis) mee aan boord en maak kennis met wintersport in Lapland!
 

De 4-daagse reis Lapland in het kort

Hoe ziet een korte reis naar Lapland eruit? Het lange weekend Lapland begint op donderdag op Schiphol, waar u allereerst al gratis uw auto heeft kunnen parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht staat u ongeveer 3 uur later met de voeten in de sneeuw. Vanaf luchthaven Kuusamo wordt u naar uw accommodatie gebracht, maar niet voordat u tijdens de uitleg over het safariprogramma ook uw thermo-kleding en snowboots in ontvangst heeft genomen. Afhankelijk van uw voorkeuren neemt u de komende dagen deel aan heerlijke excursies. Op zondag wordt u weer bij uw bungalow, appartement of hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. U bent 4 dagen in Lapland, maar het voelt alsof u een hele week bent weggeweest!

Tip: gaat u liever een dag langer naar Lapland? Voigt Travel heeft ook midweken waarbij u op zondag naar Lapland vliegt en donderdag terugkomt. Tijdens deze 5-daagse reizen bent u dus één dag langer in Fins Lapland, maar deze reizen zijn in prijs voordeliger dan de weekendjes.
 

Hoe boek ik 4 dagen Lapland bij Voigt Travel?

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 4-daagse Lapland reizen. Zoek zelf uw favoriete weekend (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '4 dagen' te selecteren), of geef uw wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel