4 dagen Lapland

4 dagen lapland

4-daagse lapland

Lang weekend Lapland in de winter

"Lapland, dat ligt toch helemaal in het uiterste noorden van Scandinavië?" Dat klopt, Lapland beslaat het noordelijkste deel van de landen Noorwegen, Zweden en Finland. En zelfs een klein deel van Rusland. "Dan duurt het vast heel lang om daar te komen in de winter?" Nee, dat is een groot misverstand. Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel vanaf Amsterdam naar Lapland staat u al in slechts 3 uur in de verse sneeuw van Lapland. En daarom is Fins Lapland in het bijzonder een heerlijke bestemming voor 4 dagen Lapland! Heeft u niet veel vakantiedagen, maar wilt u toch graag een lang weekend naar de sneeuw? Denk dan eens aan een 4-daagse reis Lapland.

Dankzij de vroege heenvlucht op donderdag kunt u echt alles uit een lang weekend Lapland halen. U komt aan het eind van de ochtend aan in het Pure Noorden, waardoor u in de middag al op een sneeuwscooter kunt zitten. En mogelijk dat u op de eerste dag al het noorderlicht aan de hemel ziet dansen. Tijdens de 4 dagen Lapland is het mogelijk om aan alle bijzondere safari's deel te nemen. Denk aan een huskysafari, rendiertocht, langlaufen, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen. En natuurlijk een sneeuwscootertocht, waarvan u in Ruka-Kuusamo een 1 a 2 uur durende introductietocht al extra bij uw Lapland weekend krijgt. De 4-daagse reizen vinden onder andere plaats in Ruka-Kuusamo, Levi en Ylläs, populaire skiresorts in Lapland. Neem dus uw ski's (gratis) mee aan boord en maak kennis met wintersport in Lapland!

4 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 4-daagse Lapland reizen. Ga bijvoorbeeld naar Ruka, Levi of Ylläs, de grootste wintersportgebieden in Lapland. In deze gezellige plaatsen kunt u overdag mee met een typische Lapse safari en ’s avonds nog heerlijk een paar uur skiën. De skipistes in Lapland zijn namelijk dankzij de verlichting tot laat open. Liever verblijven in the middle of nowhere? Boek dan 4 dagen Lapland in een prachtige lodge!

Bekijk hieronder al onze reizen van 4 dagen, zoek zelf uw favoriete weekend (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '4 dagen' te selecteren), of geef uw wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.
 

 • Luxe vakantiehuis 4 dagen, v.a. € 895 p.p. MastonAitio bungalows Ruka 4 dagen lapland ruka
 • Sleeplift voor de deur 4 dagen, v.a. € 895 p.p. AurinkoRinne appartementen Ruka 4 dagen ruka lapland
 • Zweeds Lapland 4 dagen, v.a. € 1.395 p.p. Noorderlicht in Kiruna zweeds lapland weekend
 • Gratis skipas 4 dagen, v.a. € 895 p.p. RukaSuites appartementen 4 dagen ruka
 • Ontbijt inbegrepen 4 dagen, v.a. € 895 p.p. RukaVillage appartementen lapland 4 dagen ruka
 • Stijlvol hotel 4 dagen, v.a. € 925 p.p. Hotel Ruka Kaarna korte trip lapland ruka
 • Centraal gelegen 4 dagen, v.a. € 885 p.p. Break Sokos Hotel Levi 4 dagen levi lapland
 • Modern vakantiehuis 4 dagen, v.a. € 875 p.p. Levin Stara appartementen 4 dagen levi lapland
 • Rustig gelegen 4 dagen, v.a. € 875 p.p. Tunturinlaita appartementen Levi 4 dagen levi lapland
 • Bekendste hotel Lapland 4 dagen, v.a. € 745 p.p. Hotel Hullu Poro Levi levi weekend lapland
 • Modern spa hotel 4 dagen, v.a. € 785 p.p. Levi Hotel Spa levi weekend lapland
 • Direct aan de piste 4 dagen, v.a. € 895 p.p. Lapland Hotel Saaga Ylläs 4 dagen yllas lapland
 • Noorderlicht locatie 4 dagen, v.a. € 1.445 p.p. Iisakki Glass Village weekend lapland
 • Luxe suite 4 dagen, v.a. € 1.195 p.p. Aurora View Suites weekend lapland
 • Gastvrij verblijf 4 dagen, v.a. € 1.385 p.p. Isokenkäisten Klubi Lodge 4 dagen lapland
 • Iglo overnachting 4 dagen, v.a. € 1.295 p.p. Papin Talo Lodge lapland 4 dagen
 • Lange huskysafari 4 dagen, v.a. € 1.825 p.p. Sneeuwavontuur Ollila lapland weekend

De 4-daagse reis Lapland in het kort

Hoe ziet een korte reis naar Lapland eruit? Het lange weekend Lapland begint op donderdag op Schiphol, waar u allereerst al voordelig uw auto heeft kunnen parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht staat u ongeveer 3 uur later met de voeten in de sneeuw. Vanaf luchthaven Kuusamo wordt u naar uw accommodatie gebracht, maar niet voordat u tijdens de uitleg over het safariprogramma ook uw thermo-kleding en snowboots in ontvangst heeft genomen. Afhankelijk van uw voorkeuren neemt u de komende dagen deel aan heerlijke excursies. Op zondag wordt u weer bij uw bungalow, appartement of hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. U bent 4 dagen in Lapland, maar het voelt alsof u een hele week bent weggeweest!

Tip: gaat u liever een dag langer naar Lapland? Voigt Travel heeft ook midweken waarbij u op zondag naar Lapland vliegt en donderdag terugkomt. Tijdens deze 5-daagse reizen bent u dus één dag langer in Fins Lapland, maar deze reizen zijn in prijs voordeliger dan de weekendjes. 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel