5 dagen Lapland

5 dagen lapland

5-daagse lapland

Een midweek Lapland in Winterwonderland

We willen graag zoveel mogelijk plekken op de wereld zien en nieuwe culturen ontdekken. Het aantal vakantiedagen is helaas vaak een hinderlijk struikelblok voor onze drang naar reizen. Daarom worden we genoodzaakt op zoek te gaan naar korte breaks en weekendjes weg in eigen land. Maar wist u dat het via Voigt Travel mogelijk is om 5 dagen Lapland te boeken? Een 5-daagse reis Lapland is een prachtige manier om in een kort tijdsbestek toch een complete Winterwonderland ervaring te krijgen!

Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel van Amsterdam naar Lapland (zondag heen, donderdag terug) staat u al binnen 3 uur in de sneeuw. Vergeet dus die korte citytrip en maak de reis van uw leven naar het Pure Noorden. In een paar dagen tijd kunt u alle unieke safari’s beleven. Altijd al op een huskysafari of sneeuwscootertocht meegewild? Het is allemaal mogelijk tijdens een midweek Lapland. Buiten deze twee populairste safari’s heeft u bovendien nog alle tijd om andere excursies te ervaren. IJsvissen, sneeuwschoenwandelen, langlaufen of een rendiertocht. Maar in de populaire wintersportplaatsen Ruka en Levi is het ook mogelijk om te skiën. Het is helemaal aan u.

5 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 5-daagse Lapland reizen. Boek bijvoorbeeld een midweek naar Ruka, Levi of Ylläs, de grootste wintersportgebieden van Lapland. In deze drie plaatsen kunt u de hele dag heerlijk skiën. Ook ’s avonds. Ga dus overdag mee met de typische Lapse excursies zoals een huskysafari of sneeuwscootertocht. Liever in the middle of nowhere verblijven? Kies dan voor een authentieke lodge.

Bekijk hieronder al onze reizen van 5 dagen, zoek zelf uw favoriete midweek (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '5 dagen' te selecteren), of geef uw wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.
 

 • 5 dagen, v.a. € 825 p.p. MastonAitio bungalows Ruka midweek lapland ruka
 • 5 dagen, v.a. € 825 p.p. AurinkoRinne appartementen Ruka midweek ruka lapland
 • 5 dagen, v.a. € 825 p.p. RukaSuites appartementen midweek ruka
 • 5 dagen, v.a. € 845 p.p. RukaVillage appartementen lapland midweek ruka
 • 5 dagen, v.a. € 895 p.p. Hotel Ruka Kaarna korte trip ruka lapland
 • 5 dagen, v.a. € 985 p.p. Break Sokos Hotel Levi midweek levi lapland
 • 5 dagen, v.a. € 865 p.p. Levi Hotel Spa midweek lapland levi
 • 5 dagen, v.a. € 745 p.p. Hotel Hullu Poro Levi levi midweek lapland
 • 5 dagen, v.a. € 895 p.p. Lapland Hotel Saaga Ylläs midweek yllas lapland
 • 5 dagen, v.a. € 1.685 p.p. Isokenkäisten Klubi Lodge midweek lapland
 • 5 dagen, v.a. € 1.385 p.p. Papin Talo Lodge lapland midweek
 • 5 dagen, v.a. € 1.395 p.p. Iisakki Glass Village midweek lapland
 • 5 dagen, v.a. € 1.245 p.p. Aurora View Suites midweek lapland
 • 5 dagen, v.a. € 1.595 p.p. IJshotel Break ijshotel zweden
 • 5 dagen, v.a. € 1.795 p.p. Sneeuwavontuur Ollila lapland midweek
 • 5 dagen, v.a. € 2.595 p.p. Sneeuwscooter avontuur Kuusamo lapland midweek

Hoe ziet een 5-daagse reis Lapland eruit?

Bij Voigt Travel vinden we het belangrijk dat we duidelijk zijn. De prijs die u op de site ziet, is ook daadwerkelijk de prijs die u betaalt voor 5 dagen Lapland. Tenzij u de basisreis natuurlijk wenst aan te vullen met leuke excursies, maar een introductie sneeuwscootertocht van 1 a 2 uur is al inbegrepen in Ruka-Kuusamo. Een extra van Voigt! Maar uw reis begint natuurlijk al op Schiphol, waar u gratis uw auto kunt parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht op zondag wordt u op de luchthaven in Lapland opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. Maar eerst krijgt u een handige thermo-overall en snowboots uitgereikt, zodat u er de hele reis warmpjes bij zit. Het programma van uw reis ontvangt u dan ook. Misschien zit u een paar uur later al op de lange latten of ziet u het noorderlicht boven u dansen! Op donderdag vliegt u na een enerverende midweek weer terug naar Amsterdam.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel