5 dagen Lapland

5 dagen Lapland

5-daagse lapland

Een midweek Lapland in Winterwonderland

We willen graag zoveel mogelijk plekken op de wereld zien en nieuwe culturen ontdekken. Het aantal vakantiedagen is helaas vaak een hinderlijk struikelblok voor onze drang naar reizen. Daarom worden we genoodzaakt op zoek te gaan naar korte breaks en weekendjes weg in eigen land. Maar wist je dat het via Voigt Travel mogelijk is om 5 dagen Lapland te boeken? Een 5-daagse reis Lapland is een prachtige manier om in een kort tijdsbestek toch een complete Winterwonderland ervaring te krijgen!

Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel van Amsterdam naar Lapland (zondag heen, donderdag terug) staat je al binnen 3 uur in de sneeuw. Vergeet dus die korte citytrip en maak de reis van je leven naar het Pure Noorden. In een paar dagen tijd kun je alle unieke safari’s beleven. Altijd al op een huskysafari of sneeuwscootertocht meegewild? Het is allemaal mogelijk tijdens een midweek Lapland. Buiten deze twee populairste safari’s heb je bovendien nog alle tijd om andere excursies te ervaren. IJsvissen, sneeuwschoenwandelen, langlaufen of een rendiertocht. Maar in de populaire wintersportplaatsen Ruka en Levi is het ook mogelijk om te skiën. Het is helemaal aan u.

5 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 5-daagse Lapland reizen. Boek bijvoorbeeld een midweek naar Ruka, Levi of Ylläs, de grootste wintersportgebieden van Lapland. In deze drie plaatsen kun je de hele dag heerlijk skiën. Ook ’s avonds. Ga dus overdag mee met de typische Lapse excursies zoals een huskysafari of sneeuwscootertocht. Liever in the middle of nowhere verblijven? Kies dan voor een authentieke lodge.

Bekijk hieronder al onze reizen van 5 dagen, zoek zelf je favoriete midweek (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '5 dagen' te selecteren), of geef je wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.

Ruka-Kuusamo en omgeving

 • Luxe vakantiehuis 5 dagen, v.a. € 945 p.p.
  MastonAitio bungalows Ruka midweek lapland ruka
 • Sleeplift voor de deur 5 dagen, v.a. € 845 p.p.
  AurinkoRinne appartementen Ruka midweek ruka lapland
 • Sneeuwscootersafari inbegrepen 5 dagen, v.a. € 895 p.p.
  RukaSuites appartementen midweek ruka
 • Romantiek in luxe hotel 5 dagen, v.a. € 1195 p.p.
  Boutique Hotel Ruka Peak midweek ruka
 • Gastvrij verblijf 5 dagen, v.a. € 1.795 p.p.
  Isokenkäisten Klubi Lodge midweek lapland
 • Sfeervolle lodge 5 dagen, v.a. € 1.595 p.p.
  Papin Talo Lodge lapland midweek
 • Noorderlicht locatie 5 dagen, v.a. € 1.575 p.p.
  Iisakki Glass Village midweek lapland
 • Lange sneeuwscootersafari's 5 dagen, v.a. € 2.695 p.p.
  Sneeuwscooter avontuur Kuusamo lapland midweek

Levi

 • Centraal gelegen 5 dagen, v.a. € 1.095 p.p.
  Break Sokos Hotel Levi midweek levi lapland
 • Modern spa hotel 5 dagen, v.a. € 995 p.p.
  Levi Hotel Spa midweek lapland levi
 • Direct aan de piste 5 dagen, v.a. € 1.025 p.p.
  Midweek Hotel Levi Panorama levi midweek lapland

Ylläs en Äkäslompolo

 • Direct aan de piste 5 dagen, v.a. € 995 p.p.
  Lapland Hotel Saaga Ylläs midweek yllas lapland

Zweeds Lapland

 • Noorderlicht locatie 5 dagen, v.a. € 1.295 p.p.
  Noorderlicht in Kiruna midweek zweeds lapland
 • Kleinschalig 5 dagen, v.a. € 2.095 p.p.
  Sneeuwavontuur Mattarahkka Lodge midweek zweeds lapland
 • Wereldberoemd 5 dagen, v.a. € 1.250 p.p.
  IJshotel Break midweek zweeds lapland

Hoe ziet een 5-daagse reis Lapland eruit?

Bij Voigt Travel vinden we het belangrijk dat we duidelijk zijn. De prijs die je op de site ziet, is ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt voor 5 dagen Lapland. Tenzij je de basisreis natuurlijk wenst aan te vullen met leuke excursies, maar een introductie sneeuwscootertocht van 1 a 2 uur is al inbegrepen in Ruka-Kuusamo. Een extra van Voigt! Maar je reis begint natuurlijk al op Schiphol, waar je voordelig je auto kunt parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht op zondag word je op de luchthaven in Lapland opgewacht en naar je accommodatie gebracht. Maar eerst krijg je een handige thermo-overall en snowboots uitgereikt, zodat je er de hele reis warmpjes bij zit. Het programma van je reis ontvang je dan ook. Misschien zit je een paar uur later al op de lange latten of ziet je het noorderlicht boven je dansen! Op donderdag vlieg je na een enerverende midweek weer terug naar Amsterdam.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel