5 dagen Lapland

5 dagen Lapland

5-daagse lapland

Een midweek Lapland in Winterwonderland

We willen graag zoveel mogelijk plekken op de wereld zien en nieuwe culturen ontdekken. Het aantal vakantiedagen is helaas vaak een hinderlijk struikelblok voor onze drang naar reizen. Daarom worden we genoodzaakt op zoek te gaan naar korte breaks en weekendjes weg in eigen land. Maar wist je dat het via Voigt Travel mogelijk is om 5 dagen Lapland te boeken? Een 5-daagse reis Lapland is een prachtige manier om in een kort tijdsbestek toch een complete Winterwonderland ervaring te krijgen!

Dankzij de rechtstreekse vluchten van Voigt Travel van Amsterdam naar Lapland (zondag heen, donderdag terug) staat je al binnen 3 uur in de sneeuw. Vergeet dus die korte citytrip en maak de reis van je leven naar het Pure Noorden. In een paar dagen tijd kun je alle unieke safari’s beleven. Altijd al op een huskysafari of sneeuwscootertocht meegewild? Het is allemaal mogelijk tijdens een midweek Lapland. Buiten deze twee populairste safari’s heb je bovendien nog alle tijd om andere excursies te ervaren. IJsvissen, sneeuwschoenwandelen, langlaufen of een rendiertocht. Maar in de populaire wintersportplaatsen is het ook mogelijk om te skiën. 

5 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 5-daagse Lapland reizen. Boek bijvoorbeeld een midweek naar Ruka of Ylläs, de grootste wintersportgebieden van Lapland. In deze plaatsen kun je de hele dag heerlijk skiën. Ook ’s avonds. Ga dus overdag mee met de typische Lapse excursies zoals een huskysafari of sneeuwscootertocht. Liever in the middle of nowhere verblijven? Kies dan voor een authentieke lodge.

Bekijk hieronder al onze reizen van 5 dagen, zoek zelf je favoriete midweek (door in ons Lapland aanbod bij reisduur '5 dagen' te selecteren), of geef je wensen telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl aan ons door.

Op naar Lapland!

 • Luxe vakantiehuis
  Midweek MastonAitio bungalows Ruka midweek lapland ruka
 • Sleeplift voor de deur
  Midweek AurinkoRinne appartementen Ruka midweek ruka lapland
 • Sneeuwscootersafari inbegrepen
  Midweek RukaSuites midweek ruka
 • Gastvrij verblijf
  Midweek Isokenkäisten Klubi Lodge midweek lapland
 • Sfeervolle lodge
  Midweek Papin Talo Lodge lapland midweek
 • Korte actieve vakantie
  Midweek Ollila Lodge Midweek Ollila Lodge
 • Avontuurlijke activiteiten
  Midweek Granö Beckasin Lodge Midweek Granö Beckasin Lodge
 • Midweek bruisend Lapland
  Winterwonderland midweek Rukahovi Winterwonderland midweek Rukahovi
 • Modern appartement
  Midweek RukaValley Midweek RukaValley
 • Stijlvol hotel
  Midweek Hotel Rukatonttu Midweek Hotel Rukatonttu
 • Groot chalet
  Midweek Oivanki Bungalows Midweek Oivanki Bungalows

Bijzonder overnachten

 • Noorderlicht locatie
  Midweek Iisakki Glass Village midweek lapland
 • Luxe verblijf
  Midweek Aurora View Suites aurora midweek
 • Beleef romantiek
  Midweek Magical Pond Glasiglo's Midweek magical pond glasiglo's
 • Midden in de natuur
  Midweek Salla Wilderness Lodges Midweek Salla wilderness lodges

Hoe ziet een 5-daagse reis Lapland eruit?

Bij Voigt Travel vinden we het belangrijk dat we duidelijk zijn. De prijs die je op de site ziet, is ook daadwerkelijk de prijs die je betaalt voor 5 dagen Lapland. Tenzij je de basisreis natuurlijk wenst aan te vullen met leuke excursies, maar een introductie sneeuwscootertocht van 1 a 2 uur is al inbegrepen in Ruka-Kuusamo. Een extra van Voigt! Maar je reis begint natuurlijk al op Schiphol, waar je voordelig je auto kunt parkeren. Na een comfortabele rechtstreekse vlucht op zondag word je op de luchthaven in Lapland opgewacht en naar je accommodatie gebracht. Maar eerst krijg je een handige thermo-overall en snowboots uitgereikt, zodat je er de hele reis warmpjes bij zit. Het programma van je reis ontvang je dan ook. Misschien zit je een paar uur later al op de lange latten of ziet je het noorderlicht boven je dansen! Op donderdag vlieg je na een enerverende midweek weer terug naar Amsterdam.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel