8 dagen Lapland

8 dagen Lapland

8-daagse lapland

Een week vakantie in Winterwonderland Lapland

Een reis naar Lapland, het staat bij steeds meer mensen op de bucketlist. Ook bij u? Wij kunnen het van harte aanbevelen! En tegenwoordig zijn Fins en Zweeds Lapland helemaal niet meer zo onbereikbaar als vroeger. Voigt Travel is niet alleen al meer dan 30 jaar dé specialist in het Pure Noorden, het heeft ook het gróótste aanbod met Lapland reizen. Dankzij de rechtstreekse vluchten sta je al in ongeveer 3 uur in de sneeuw van Lapland. Heb je komende winter de tijd? Dan adviseren wij 8 dagen Lapland. Tijdens een 8-daagse Lapland vakantie kun je niet alleen alle typische Lapse safari’s beleven, je hebt daardoor ook de grootste kans op het zien van het noorderlicht!

Als je aan Lapland denkt, denk je dan net als wij aan een geweldige huskysafari door dichte bossen, aan een uitdagende sneeuwscootertocht over bevroren meren of aan een zoektocht naar het noorderlicht? In Lapland zijn nog veel meer bijzondere excursies mogelijk! Wat te denken van slapen in een iglo of in het IJshotel in Zweeds Lapland. Maar ook een individuele rondreis met huurauto of een groepsreis behoort tot de mogelijkheden. Al deze ervaringen kun je beleven vanaf begin december tot en met begin april, wanneer deze regio bedekt is onder een dik pak sneeuw. Vier bijvoorbeeld oud en nieuw in Lapland. Of wat te denken van een sprookjesachtige kerst? Bij Voigt Travel is het allemaal mogelijk!

8 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 8-daagse Lapland reizen. Zo groot dat je waarschijnlijk door de besneeuwde bomen het Lapse bos niet meer ziet. We hebben daarom de Lapland vakanties ingedeeld in categorieën, om je een zetje in de juiste richting te geven. Die ziet je hieronder.

Kom je er na het bekijken van ons aanbod in Lapland nog niet uit, dan kun je jouw wensen ook aan ons doorgeven. We helpen je graag met het kiezen van de juiste 8 dagen Lapland. Dat kan telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl.
 

 • Kleinschalige locaties
  Winterwonderland 8 dagen lapland ruka
 • Skiën en safari's
  Avontuur 8 dagen fins lapland
 • Alles-in-één reizen
  Actief lapland 8 dagen
 • Middle of nowhere
  Lodges 8 dagen lapland
 • Alle highlights
  Rondreizen fins lapland 8 dagen
 • Iets heel anders
  Exclusief 8 dagen lapland finland

De 8-daagse reis Lapland in het kort

Hoe 8 dagen Lapland er voor je uitziet is volledig afhankelijk van het soort reis dat je gaat maken. Wat voor iedereen gelijk is, is dat je gratis je auto kunt parkeren op Schiphol (als je op tijd boekt). Vervolgens stap je in het vliegtuig voor de rechtstreekse vlucht naar Winterwonderland. Ongeveer 3 uur later sta je in de sneeuw van Lapland. Kies je voor een groepsreis, dan word je op de luchthaven in Lapland door de reisleider opgewacht. Ga je voor een individuele reis, dan word je vanaf de luchthaven in Lapland naar je accommodatie gebracht. Op de eerste dag vindt er meteen een informatiebijeenkomst plaats, waar je meer hoort over de excursies die je geboekt hebt. Ook kun je hier nog meer safari’s bijboeken. Na afloop van de 8-daagse reis word je weer terug naar het vliegveld gebracht, met een avontuur achter de rug die je nooit meer zult vergeten!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel