8 dagen Lapland

8 dagen lapland

8-daagse lapland

Een week vakantie in Winterwonderland Lapland

Een reis naar Lapland, het staat bij steeds meer mensen op de bucketlist. Ook bij u? Wij kunnen het van harte aanbevelen! En tegenwoordig zijn Fins en Zweeds Lapland helemaal niet meer zo onbereikbaar als vroeger. Voigt Travel is niet alleen al meer dan 30 jaar dé specialist in het Pure Noorden, het heeft ook het gróótste aanbod met Lapland reizen. Dankzij de rechtstreekse vluchten staat u al in ongeveer 3 uur in de sneeuw van Lapland. Heeft u komende winter de tijd? Dan adviseren wij 8 dagen Lapland. Tijdens een 8-daagse Lapland vakantie kunt u niet alleen alle typische Lapse safari’s beleven, u heeft daardoor ook de grootste kans op het zien van het noorderlicht!

Als u aan Lapland denkt, denkt u dan net als wij aan een geweldige huskysafari door dichte bossen, aan een uitdagende sneeuwscootertocht over bevroren meren of aan een zoektocht naar het noorderlicht? In Lapland zijn nog veel meer bijzondere excursies mogelijk! Wat te denken van slapen in een iglo of in het IJshotel in Zweeds Lapland. Maar ook een individuele rondreis met huurauto of een groepsreis behoort tot de mogelijkheden. Al deze ervaringen kunt u beleven vanaf begin december tot en met begin april, wanneer deze regio bedekt is onder een dik pak sneeuw. Vier bijvoorbeeld oud en nieuw in Lapland. Of wat te denken van een sprookjesachtige kerst? Bij Voigt Travel is het allemaal mogelijk!

8 dagen Lapland boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met 8-daagse Lapland reizen. Zo groot dat u wellicht door de besneeuwde bomen het Lapse bos niet meer ziet. We hebben daarom de Lapland vakanties ingedeeld in categorieën, om u een zetje in de juiste richting te geven. Die ziet u hieronder.

Komt u er na het bekijken van ons aanbod in Lapland nog niet uit, dan kunt u uw wensen ook aan ons doorgeven. We helpen u graag met het kiezen van de juiste 8 dagen Lapland. Dat kan telefonisch via 035 - 699 0322 of per mail via info@voigt-travel.nl.
 

  • Kleinschalige locaties Winterwonderland 8 dagen lapland ruka
  • Skiën en safari's Avontuur 8 dagen fins lapland
  • Alles-in-één reizen Actief lapland 8 dagen
  • Middle of nowhere Lodges 8 dagen lapland
  • Alle highlights Rondreizen fins lapland 8 dagen
  • Iets heel anders Exclusief 8 dagen lapland finland

De 8-daagse reis Lapland in het kort

Hoe 8 dagen Lapland er voor u uitziet is volledig afhankelijk van het soort reis dat u gaat maken. Wat voor iedereen gelijk is, is dat u gratis uw auto kunt parkeren op Schiphol (als u op tijd boekt). Vervolgens stapt u in het vliegtuig voor de rechtstreekse vlucht naar Winterwonderland. Ongeveer 3 uur later staat u in de sneeuw van Lapland. Kiest u voor een groepsreis, dan wordt u op de luchthaven in Lapland door de reisleider opgewacht. Gaat u voor een individuele reis, dan wordt u vanaf de luchthaven in Lapland naar uw accommodatie gebracht. Op de eerste dag vindt er meteen een informatiebijeenkomst plaats, waar u meer hoort over de excursies die u geboekt heeft. Ook kunt u hier nog meer safari’s bijboeken. Na afloop van de 8-daagse reis wordt u weer terug naar het vliegveld gebracht, met een avontuur achter de rug die u nooit meer zal vergeten!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel