Oud & Nieuw Lapland

Oud & Nieuw Lapland

lapland oud nieuw

Oud en nieuw in Lapland vieren

Wil je een keer iets totaal anders tijdens de jaarwisseling? Wat dacht je ervan om eens oud en nieuw in Lapland te vieren? Lapland is een sprookje deze tijd van het jaar. Geen oliebollen, appelflappen, oudejaarsconferences of kilo’s vuurwerk zoals we dat in Nederland en België gewend zijn, maar een gegarandeerd dik pak sneeuw, nieuwsgierige rendieren en heerlijke Finse glühwein. De dag wordt niet afgesloten met een rondgang langs de buren op straat, maar met geliefden of vrienden in je eigen privé sauna in je appartement of bungalow. En wat is er mooier dan december afsluiten en het nieuwe jaar inluiden met een fantastische noorderlicht show?

Hoe je oud en nieuw in Lapland ook wil vieren, alles is mogelijk. Romantisch met z’n tweetjes in een sfeervolle bungalow, met vrienden in een luxe appartement of met de familie in een grote chalet. Dankzij de lekkere warme thermokleding die je gedurende je hele vakantie tot je beschikking hebt, hoef je het bovendien nooit koud te krijgen. Uiteraard is een Lapland jaarwisseling niet compleet zonder safari’s met husky’s, sneeuwscooters of rendieren. Of ga heerlijk een paar uurtjes skiën. En Lapland is dichterbij dan je denkt. Voigt Travel vlieg je in minder dan 3 uur vanaf Schiphol rechtstreeks naar je avontuur met oud en nieuw in Lapland. Datzelfde geldt als jij kerst 2023 in Lapland wilt doorbrengen. Hoe bijzonder om een echte witte kerst in de sneeuw mee te maken!

Lapland reizen tijdens oud en nieuw 2023/2024

Voigt Travel heeft als dé Lapland specialist voor iedere wens een passend aanbod. Zoek zelf je favoriete oud & nieuw reis in ons complete Lapland aanbod. Staat je favoriete reis er niet tussen, geef je wensen dan telefonisch via 035 - 6990322 aan ons door of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.
 

 

Om je alvast wat op weg te helpen hebben we hieronder een aantal mooie reizen met oud en nieuw in Lapland voor je geselecteerd. Let op, oud & nieuw is populair en al vroeg volgeboekt!

Oud & nieuw met de hele familie

Steeds meer bevriende gezinnen en hele families kiezen ervoor om de feestdagen gezellig samen door te brengen, in een ruim chalet in Lapland, midden in de sneeuw maar superdeluxe en van alle gemakken voorzien. Als je wilt, kun je zelfs allemaal over een eigen kamer met douche en toilet beschikken! Voigt Travel kent ze allemaal en weet voor je het beste chalet te selecteren, als je maar je wensen doorgeeft. Schroom niet om contact met ons op te nemen, er is heel veel keuze! Bel ons gerust op 035-6990322 of stuur ons je vraag via het contactformulier.

Lees hier meer over reizen op maat.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel