Verblijf in Rukan Salonki
Rukan Salonki

Verblijf in Rukan Salonki

Verkozen tot beste chalet in Finland!

Het is moeilijk om mooiere locaties in Lapland te vinden dan de omgeving Ruka-Kuusamo. Dichtbij de poolcirkel ligt het plaatsje Ruka, één van Finlands meest populaire wintersportplaatsen. Niet alleen de voortreffelijke skimogelijkheden, maar ook de ruige natuur en de schitterende winteractiviteiten trekt vele reizigers naar Ruka-Kuusamo. Op ca. 2,5 km ligt het schitterende complex Rukan Salonki Chalets.

Wil je naar Rukan Salonki Chalets afreizen met een groep vrienden of familie van minimaal 6 personen? Dan is Rukan Salonki een uitstekende keuze.
 

Faciliteiten
Eén van de mooiste en meeste luxe privé chalets in Lapland, gelegen in een prachtige omgeving op ca. 2,5 km van Ruka vandaan. De chalets, van dikke boomstammen opgebouwd, ademen een luxueus Winterwonderland gevoel. Prachtig om met uw vrienden- of familiegroep te verblijven.

Het chalet van ca. 120 m2 heeft vier slaapkamers en een loft, met in in totaal tien bedden + 3 extra bedden. De zeer uitgebreide (open) keuken grenst aan de woonkamer waar je de open haard lekker kunt opstoken. Uiteraard heb je de beschikking over een privé sauna, douche en toiletten.

Er worden verschillende arrangementen aangeboden (tegen betaling) zoals genieten in een ijssauna of in een rooksauna.

Het is mogelijk om in het chalet ontbijt en boodschappen te laten bezorgen. Bovendien gaat er op loopafstand elk uur (tot ca. 19.00 uur) een skibus naar het centrum van Ruka.

Maximaal 13 personen.
 

 

Rukan Salonki

Rukan Salonki

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel