Aanbevolen Lapland reizen

 • Ultiem wildernisavontuur Inclusief 8 excursies
  8 dagen, volpension, v.a. € 2.395 p.p.

  Sneeuwavontuur Svansele

  header-thumb-sneeuwavontuur-svansele
 • Veel faciliteiten in winterwonderland®
  4 dagen, logies en ontbijt, v.a. € 975 p.p.

  Winterwonderland weekend Luostotunturi

  lapland-hotel-luostotunturi-thumb

Tips voor een Lapland vakantie

 • Meld je aan!

  Eerste keuze voor Lapland winter 2022/2023

  kledingadvies-finland-klein
 • Veelgestelde vragen corona Lees het hier

  Alles over corona en reizen naar Lapland

  huskysafari-lapland-klein
 • Lapland van de gebaande paden Winter 2022

  Ontdek Zweeds Lapland

  grano-beckasin-klein
cees-vd-bosch-zweden
Cees van den Bosch

Unieke Lapland reizen en vakanties in de winter 2021/2022

Cees van den Bosch, reisondernemer Voigt Travel: "Lapland is een sprookje in de winter. De uitgestrekte wildernis van Noord-Scandinavië is in de wintermaanden compleet bedekt met een dikke laag sneeuw. 's Nachts verlichten miljoenen sterren de heldere hemel en het noorderlicht danst in kleurige flarden. Wil je dit ook beleven?  Voigt Travel heeft aan alles gedacht, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. Maak zo'n avontuurlijke reis naar Fins Lapland of Zweeds Lapland in deze winter en stap vanuit het vliegtuig in een totaal andere wereld. Kies juist deze winter voor een reis naar dit prachtige gebied ver weg van de bewoonde wereld. 

Voigt Travel is dé specialist voor het Pure Noorden en komt al jaren in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Dankzij de rechtstreekse vluchten sta je al binnen 3 uur op de poolcirkel, waar de avontuurlijke Lapland vakantie direct begint. Altijd al eens oog in oog willen staan met rendieren? Of deelnemen aan unieke winteractiviteiten zoals een huskysafari of een sneeuwscootertocht? Of het magische noorderlicht zien? Alle Lapland reizen zitten vol met louter hoogtepunten. Het is zelfs mogelijk om de lange latten onder te binden en te ervaren wat wintersport in Finland en Zweden inhoudt. Ook op de dagen dat de zon amper boven de horizon uitkomt, want in Lapland worden de pistes verlicht en is het mogelijk om tot laat in de avond te skiën of snowboarden."
 

Onze reizigers over hun Lapland avonturen

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Lapland