Voorjaarsvakantie

kerst voorjaarsvakantie

Naar Lapland in de voorjaarsvakantie

Wat jammer! Al onze Lapland reizen die vertrekken in de voorjaarsvakantieweek met vertrek 22-23 februari 2020 zijn al helemaal volgeboekt, zowel voor de rechtstreekse vluchten als het verblijf en de excursies in Lapland.

Wat nu?! Dit zijn de opties:

1. We kunnen je op de wachtlijst zetten maar de kans dat je dan ook echt de reis kan boeken die je voor ogen hebt, is heel klein.
2. Toch nog in de voorjaarsvakantieweek weg? Er zijn nog volop mogelijkheden voor een winterreis naar Noord-IJsland.
3. Schuif je mooie plannen door en wees er volgend jaar als eerste bij. Meld je hieronder aan om een seintje te krijgen wanneer de winterreizen 2020/2021 online staan.
4. Weet je nu al welke reis je volgend jaar wil boeken en wil je de zekerheid dat het doorgaat? Neem contact met ons op, dan maken we vrijblijvend een voorreservering!

Wil je je alvast oriënteren? Met het huidige winteraanbod heb je een goede indicatie van wat er allemaal mogelijk is.

De voorbereidingen voor het nieuwe winterseizoen 2020/2021 zijn in volle gang. Uiteraard vliegen we ook dan weer naar de mooiste plekken in Lapland. Naar verwachting is er in maart 2020 volop duidelijkheid over de verschillende Lapland reizen, tarieven en vertrekdata.
 

Aanmelden

Schrijf je hieronder in om als eerste op de hoogte te worden gehouden over de voorjaarsvakantie in Lapland in 2020/2021.

Toevoeging
! Na het invullen van huisnummer en postcode wordt automatisch de straatnaam en woonplaats ingevuld.
0